Mihael Šumaher
Profimedia
Mihael Šumaher

Profimedia

Mihael Šumaher, Foto: Profimedia

Slavni brazilski sportista i nekadašnji Šumaherov kolega Rubens Baričelo pre nekog vremena otkrio je šokantne detalje iz svog života. Baričelo je otkrio je kako mu je život bio ozbiljno ugrožen poslednjih meseci.

PROČITAJTE JOŠ:

U januaru prošle godine slavni Brazilac je završio u bolnici pošto je osetio nepodnošljiv bol u glavi.

"Kući sam se tuširao kada sam iznenada osetio jak bol u glavi. Na skali od jedan do deset rekao bih da je glavobolja bila jačine osam ili devet, užasno jaka. Nisam u početku želeo nikoga da budim i samo sam se legao na pod, ali bolelo me je tako jako. Onda sam ipak probudio suprugu Silvanu i kada mi je još i pozlilo shvatio sam da je to situacija kada moram da se obratim lekaru", počeo je svoju dramatičnu ispovest Baričelo.

U bolnici su otkrili da je pretpeo blaži moždani udar. Ali to nije bilo sve, otkriven mu je i benigni tumor, te je ekspresno podvrgnut operaciji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

5x champ??????????? @lewishamilton

A post shared by Rubens Barrichello 1️⃣1️⃣1️⃣ (@rubarrichello) on Oct 29, 2018 at 6:54am PDT

"Pronašli su mali tumor na mom vratu koji mi je uklonjen. Hteo sam da ga uklone jer iako je bio benigni, on bi narastao, a ja nisam želeo da se osećam nelagodno dok vozim trke. Kada sam izašao iz bolnice lekari su mi objasnili da imam svega 14% šanse da se oporavim ovako kako jesam", objasnio je Baričelo, bivši kolega slavnog Mihaela Šumahera koji se penzionisao 2011. godine nakon 11 ostvarenih Grand Pri pobeda u karijeri.