Vanja Udovičić
MOS
Vanja Udovičić

MOS

Vanja Udovičić, Foto: MOS

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je u ime svih zaposlenih Ministarstva omladine i sporta kroz učešće u humanitarnoj akciji udruženja „Čep za hendikep” pozvao sve naše građane da se priključe ovoj i svim humanitarnim akcijama.

- Cilj svih nas koji imamo privilegiju da budemo deo sistema sporta i omladine naše Srbije jeste da život osoba sa invaliditetom svakim danom učinimo lepšim i boljim, jer oni su naše kolege, naši motivi, naš ponos. Njihova uloga i značaj u sportu i omladini je nemerljiva i zato i ovim putem i na ovaj način pozivamo sve da se priključe humanitarnim akcijama poput akcije ”Čep za hendikep”, izjavio je ministar Udovičić.

Ministar Udovičić istakao je da se minitarstvo malim doprinosom priključilo jednom značajnom podvigu i pokretu, sa ciljem da se pomogne onima kojima je to potrebno.

Vanja Udovičić

MOS

Vanja Udovičić, Foto: MOS

- Šaljemo jasnu poruku da 10 posto građana treba da bude sa nama i mi sa njima i da inkluzija, kojoj težimo svakog dana, bude nešto nas pokreće i kreira. U ime ministarstva i kolega želimo da jednim ovakivim doprinsom uspemo da donesemo jedan osmeh više - rekao je Udovičić.

Udovičić je pozvao sve građane da se priključe ovoj i drugim akcijama da zajedno osobama sa invaliditetom njihov dalji razvoj i život učinimo lakšim i boljim.

- Ponosan sam što su osobe sa invaliditetom deo sistema omladine i sporta i što su naši prijatelji i kolege. Nećemo stati na ovoj akciji i u narednom periodu kroz brojne druge akcije pozivamo građane, ali osobe sa invaliditetom da se uključe u svakodnevicu i da svojim delovanjem pošalju poruku svim ostalim koji ih gledaju kao istinske heroje - zaključio Udovičić.

Vanja Udovičić

MOS

Vanja Udovičić, Foto: MOS

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: