ŠUMAHEROVA SUPRUGA KRIJE TAJNU O NJEGOVOM ZDRAVLJU Menadžer legende Formule 1 tvrdi da Korina Šumaher ne želi da se sazna prava istina

"Ne znam u kakvom je stanju trenutno", izjavio je menadžer Mihaela Šumahera Vili Veber.

Šumaher
Šumaher, Foto: Tanjug Shizuo Kambayashi

Veber tvrdi da ponašanje supruge Mihaela Šumahera dovodi do sumnje o verodostojnosti informacija koje dopiru u javnost o njegovom zdravstvenm stanju.

- Žao mi je što ne mogu da ga vidim, da mu stisnem ruku. Ne znam u kakvom je stanju trenutno. Nažalost, Korina je odbila moju molbu da ga posetim, očigledno da se plaši da se ne sazna prava istina. Iskreno se nadam da će Mihael biti dobro, on je veliki borac. Ako postoji i najmanja šansa, on će je iskoristiti - rekao je Veber.

Pročitajte još

 Korina je nedavno za magazin "She" dirljivo pojasnila koliko popularni Šumi njoj znači.

- Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome treba da se zahvalim na ovome, mom suprugu Mihaelu. Naučio me je lekciju: Kada voziš automobil, možeš da ga jednostavno ostaviš u garaži nakon toga. Ali konj mora da ima tvoju pažnju sve vreme, čak i u nedelju. Kada sam imala 30 godina žarko sam želela konja, Mihael je otišao sa mnom u Dubai gde smo kupili jednog arapskog - kazala je Korina sa pomenuti magazin a preneli su vodeći svetski mediji uz informaciju kako se radi o prvoj javnoj izjavi supruge Mihaela Šumahera od nesreće 2013. Korina Šumaher danas ima čak 40 konja na dva ranča, u Švajcarskoj i Teksasu.

Šumaherov sin otkrio detalje vezane za vozača Ferarija: "Ponekad pomislim, u je*ote"

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 12.11.2019. 13:00 Mik Šumaher nastavio je očevim stopama i jedna je od nada Formule, a glavnu podršku mu predstavlja Sebastijan Fetel, vozač koji je stasao upravo uz čuvenog Mihaela. Mik Šumaher, Foto: AP Zsolt Czegledi "Jako ga poštujem. Mnogo pričamo o automobilizmu.

 BONUS VIDEO:

Prva izjava Ognjena Kuzmića!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi