F1 Meksiko
AP Photo/Rebecca Blackwell, File
F1 Meksiko

AP Photo/Rebecca Blackwell, File

F1 Meksiko, Foto: AP Photo/Rebecca Blackwell, File

* Trka će promeniti ime u Veliku nagradu Meksiko Sitija od 2020. godine

* Nova trkališta ćemo gledati u Vijetnamu i Holandiji od pomenute 2020. godine

* Ovogodišnja trka za Veliku nagradu Meksika voziće se u oktobru

Trka za veliku nagradu Meksika ostaće u kalendaru Formule jedan u naredne tri godine nakon dogovora da se sezona proširi na 22 trke u sezoni. Trka će promeniti ime u Veliku nagradu Meksiko Sitija od 2020. godine.

Srbija preokretom stigla do pobede protiv Australijanaca!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 22:10 Velika borba do samog kraja! odbojkaši Srbije, plava četa, Foto: EPA/LESZEK SZYMANSKI * Naredni meč Srbija igra protiv Kameruna od 18 sati * Od 21 sat u istoj dvorani igraju Italija i Kamerun * Dobili smo posle preokreta Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Australiju sa 3:1 u prvoj utakmici na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Velika nagrada Meksika se 2015. godine vratila na F1 kalendar posle pauze od dvadeset i tri godine koja je bila prouzrokovana lošom finansijskom situacijom u državi. Nova trkališta ćemo gledati u Vijetnamu i Holandiji od pomenute 2020. godine dok se očekuje da VN Nemačke ispadne sa kalendara, a gradonačelnica Meksiko Sitija rekla je da je produžetak saradnje došao posle predstavljanja novog finansijskog modela.

U nedelju četvrti međunarodni beogradski plivački maraton „Ada Međica"!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 07.08.2019. 15:52 Najbolje očekuju vredne novčane nagrade. Ada Međica plivački maraton, Foto: promo Udruženje Ljubitelji Save i Dunava - Ada Međica, u saradnji sa Savezom za daljinsko, maratonsko i masters plivanje Srbije, predvođeni idejnim tvorcem i osnivačem, gospodinom Sašom Vasićem, organizuju četvrti po redu Međunarodni beogradski plivački maraton „Ada Međica" koji će se održati u nedelju, 11.

"Vlada Meksiko Sitija neumorno radi kako bi obezbedila sredstva i sponzore koji će omogućiti održavanje ovog internacionalnog događaja", rekla je gradonačelnica Meksiko Sitija Klaudija Šajnbaum.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovogodišnja trka za Veliku nagradu Meksika voziće se u oktobru na stazi Ermanos Rodriges.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića