Hamilton, Jelena Đoković i Tesla
Tanjug/AP, Vincent Thian i Ins
Luis Hamilton

Tanjug/AP, Vincent Thian

Luis Hamilton, Foto: Tanjug/AP, Vincent Thian

Jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, Luis Hamilton je otkrio da je njegov pas Rosko postao vegan, baš kao i on!

"Hej ljudi, Rosko je postao u potpunosti vegan! Od kada je promenio način ishrane, njegovo krzno je mekše, njegove natekle šape su ozdravile, prodisao je i više ne oseća bol artritisa!" - napisao je šestostruki osvajač Formule 1, a podelio je ovu sliku!

Pas Luisa Hamiltona - Rosko

instagram/lewishamilton

Pas Luisa Hamiltona - Rosko, Foto: instagram/lewishamilton

Hamilton je veoma srećan zbog datog rezultata, a zbog njegove objave se oglasila Danijela Dos Santoš, predsednica britanske asocijacije veterinara:

"Nutricionistička balansirana ishrana je suštinska. Meso sadrži vitalne vitamine i nutritivne vrednosti koje su potrebne za jednog psa!"

Tu se nije zaustavila:

"Vlasnici moraju da poslušaju savet eksperata kako bi izbegli nedostatke u ishrani i bolesti koje idu uz to! Psu na veganskoj ishrani bi trebala sintetička suplementacija!"

Luis Hamilton i Novak Đoković su sarađivali na jednom filmskom ostvarenju koja promoviše zdrav život, ishranu i veganstvo, a ono se zove "The Game Changers".

Između ostalog i brojne holivudske i sportske zvezde su učestvovale na ovom projektu!

"Moje maleno, moja pufnice neodoljiva, srećan ti rođendan. Zauvek ćeš biti u mom srcu i hvala ti što si delić mene poneo tamo gde svi pripadamo" - napisala je Jelena na Instagramu.

Nepoznato je kakav je režim ishrane imao Tesla, a preminuo je u svojoj šestoj godini života!

PROČITAJTE JOŠ: