NA CRVENOM KRSTU SVE SPREMNO ZA DRUGI MEČ FINALA SUPERLIGE U BOKSU (20, TV „ARENA“) Loznica za titulu, Radnički za majstoricu!

Gosti iz Podrinja stižu u Beograd sa vođstvom od 1-0 u finalnoj seriji

Boks
Boks, Foto: Bokserski savez Srbije

Bokserski superspektakl na Crvenom krstu, u sredu od 20 časova (TV „Arena“). Loznica se bori za domaću titulu, Radnički za majstoricu. Ima da pršti na sve strane...

Gosti iz Podrinja osokoljeni trijumfom od 10:4 u prvom meču i vođstvom od 1-0 u finalnoj seriji (igra se na dve pobede) žele da što pre završe posao, ali „krstaši“ ne odustaju od izjednačenja, pa čak ni od potpunog preokreta.

Susret u Beogradu biće održan bez prisustva publike, shodno odlukama Vlade Republike Srbije usled pandemije koronavirusa.
Kapiten Radničkog Veljko Gligorić je optimista:

- Iako je u prvom meču bilo 10:4 u korist Loznice, to nije pokazatelj realnog odnosa snaga u ringu. Šanse su podjednake. I dalje smo fokusirani na titulu, a nijanse će odlučiti novog šampiona.

Boks
Boks, Foto: Bokserski savez Srbije

Semiz Aličić, uzdanica Loznice, pred drugi meč finala, kaže:

- Verujem da ćemo slaviti titulu na Crvenom krstu, a onda veselje nastaviti u našoj Loznici. Nalazimo se na korak do trona i svesni smo da bi majstorica sve iskomplikovala. Ekipa je spremna, obećavamo borbu do poslednjeg atoma snage!

U slučaju da dođe do izjednačenja i majstorice, taj meč bi bio održan na neutralnom terenu 19. septembra.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi