Lerin Franko
EPA/KERIM OKTEN
Lerin Franko

Profimedia

Lerin Franko, Foto: Profimedia

Gde je lepa Lerin? Ona Lerin, sećate se, zvezda Olimpijskih igara 2012?

Lerin Franko je odavno bacila koplje u arhivu i stala pred kamere - fotoreportera i televizije. Manekenka, model, glumica, voditeljka, sve to je upisala u radni karton danas 39-godišnja lepojka iz Paragvaja. Zahvaljujući, dabome, seksi telu. Srce joj ipak i dalje pripada kraljici Igara. Kad nije na modnoj pisti ili u TV studiju, Lerin je u Atletskom klubu Sol de Amerika istoimenog sportskog društva iz predgrađa svog rodnog Asunsiona. Tamo gazduje u predsedničkoj fotelji. I siđe na teren, jasno, kad zatreba savet mladim bacačima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leryn Franco Steneri (@lerynfranco1)

Brak s bivšim fudbalerom

Pre nego što je postala predsednica u Sol de Amerika, lepa Lerin je bila prva pratilja na Izboru za mis univerzuma Paragvaja 2006, imala je svoj kalendar, snimila je film... Nedavno je proslavila tri godine braka s Rodrigom Sarsom, bivšim fudbalerom, danas biznismenom.

Frankova se proslavila na kontinentalnim prvenstvima Južne Amerike, i juniorskim i seniorskim, osvajanjem desetak medalja, kao i postavljanjem nacionalnog rekorda Paragvaja 2011. godine - 57,77 metara.

Na Igrama, a učestvovala je na tri najveća sportska događaja (Atina 2004, Peking 2008, London 2012), nije ostavila tako dobok trag na terenu koliko u Olimpijskom selu, gde je, po pravilu, nezvanično proglašavana za jednu od najlepših sportistkinja.

Lerin Franko

EPA/ANDRES CRISTALDO

Lerin Franko, Foto: EPA/ANDRES CRISTALDO

- Na Olimpijskim igrama sam videla svašta. Cimerke su jedva čekale da završe takmičenje, pa da potroše kondome koje su dobile. Ni meni nije ostao nijedan, bila sam tada u vezi s dečkom iz reprezentacije - rekla je pre nekoliko godina.