Slobodan Kovač i odbojkaši na okupljanju reprezentacije
Alo! V.Marković
Odbojkaši Srbije

ossrb.org

Odbojkaši Srbije, Foto: ossrb.org

Odbojkaši Srbije otputovaće sutra u Brisel, gde će početi takmičenje na Evropskom prventsvu, a selektor Slobodan Kovač odredio je tim koji će igrati na šampionatu Starog kontinenta.

Šampionke Evrope dočekane ispred Skupštine, pred njima more ljudi! Zdušno otpevana srpska himna (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 09.09.2019. 22:58 Dobro došle! 22:30 Šampionke ostaju u Skupštini da daju izjave. Možete pratiti naše devojke i čuti njihove prve impresije nakon dočeka. 22:25 Svečani doček je završen. Odbojkašice su napustile balkon uz ovacije prisutnih. Selektor Zoran Terzić se zahvalio ljudima koji su došli.

Na spisku su tehničari Nikola Jovović i Vuk Todorović, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Neven Majstorović i Nikola Peković, blokeri Srecko Lisinac, Marko Podraščanin, Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić, primaci Uroš Kovacević, Marko Ivović, Nemanja Petrić i Lazar Ćirović.

Maja Ognjenović presrećna nakon dočeka: "Kad vidim kako su nas dočekali najbliži..." Divna poruka

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 23:03 Zaslužile su. Maja Ognjenović, Foto: cev.eu Kapitenka odbojkaške reprezentacija Srbije Maja Ognjenović rekla je da ekipa da još uvek nije svesna uspeha koji je ostvarila. Srbija je u finalu EP pobedila 3:2 i obranila evropsko zlato osvojeno pre dve godine.

Odbojkaši će prvi meč u grupi B u Briselu igrati protiv Nemačke, u petak od 15 sati, dok će sve preostale utakmice odigrati u Antverpenu.

Buša je izbušila turske blokove, sada na najbolji način opisala kako je izgledalo biti u takvom finalu

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 08:37 Kraljica. Bianka Buša, Foto: EPA/Tolga Bozoglu Odbojkašica Srbije Bianka Buša rekla je da joj je drago što su odbojkašice uspele da obraduju narod i zahvalila se svima na velikoj podršci. "Sjajno je vratiti se kući svojim navijačima, prijateljima, porodici.

Srbija će drugi meč grupne faze odgirati u nedelju protiv Slovačke (18.30), a treći u ponedeljak protiv Španije (20.30). Naredna utakmica izabranike Slobodana Kovača očekuje u sredu protiv Belgije (20.30), a poslednji u cetvrtak protiv Austrije (20.30).

PROČITAJTE JOŠ:

Evropsko prvenstvo za odbojkaše na programu je od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj. Odbojkaši Srbije na prošlom Evropskom prvenstvu pre dve godine stigli su do bronzane medalje. 

BONUS VIDEO:

Srpske odbojkašice na aerodromu!