Vaterpolo Srbija
Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo Srbija

Vaterpolo savez Srbije

Vaterpolo Srbija, Foto: Vaterpolo savez Srbije

Velika čast i obaveza pripala joj je i ovog puta. Lider u sportskom klađenju i igrama na sreću postao je zlatni sponzor Vaterpolo saveza Srbije i najtrofejnijeg tima na našim prostorima. Najuspešnija reprezentacija Srbije, u poslednjih nekoliko decenija, uspela je da osvoji apsolutno sve: Olimpijske igre, Svetsko i Evropsko prvenstvo, Svetsku ligu, a od sada će nastaviti još jače uz podršku ove kompanije.

U Kladionici SOCCER ponosno ističu da se nadaju novim uspesima reprezentacije koja je u svetu priznata kao sinonim za uspeh.

- Mi, kao sportska kladionica, osećamo dužnost i potrebu da na svaki način podržimo sport u Srbiji. Izuzetno zadovoljstvo i čast nam je da podržimo Vaterpolo savez Srbije i najtrofejniju reprezentaciju. Veoma smo ponosni na to što smo zlatni sponzori zlatne reprezentacije. Sa prošlih Olimpijskih igara su nam doneli zlato, bodrićemo ih i ove godine na putu ka medalji - poručio je Draženko Ruljić, direktor Kladionice SOCCER.

Vaterpolo Srbija

Vaterpolo savez Srbije

Vaterpolo Srbija, Foto: Vaterpolo savez Srbije

Potpisivanju ugovora pristustvovao je tvorac brojnih uspeha, što kao igrač, što kao selektor, Dejan Savić, koji je izjavio da je kladioinica Soccer ovaj put stvarno našla prave igrače na pravom mestu. Direktor Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić zahvalio se kladionici Soccer što je postala partner i zlatni sponzor Vaterpolo saveza, naročito u ovako teškim i izazovnim vremenima.

Podsećamo, Sportske kladionice Soccer ispoljavaju visok profesionalizam u saradnji sa organizatorima sportskih takmičenja i sportskim klubovima. Za više od 15 godina postojanja, sportske kladionice Soccer učestovavale su u brojnim humanitarnim akcijama. Takođe, Soccer je znan i kao donator mnogih srpskih klubova i sportista pojedinaca.

BONUS VIDEO:

.

PROČITAJTE JOŠ: