Katarina Stepanović
SPD Radnički
Katarina Stepanović

SPD Radnički

Katarina Stepanović, Foto: SPD Radnički

Povratak u elitni rang našeg rukometnog takmičenja, ženska ekipa Radničkog iz Kragujevca dočekuje sa više pojačanja, ali je dolazak, ili bolje reći povratak, Katarine Stepanović (35) odjeknuo kao prava bomba ovogodišnjeg prelaznog roka.

Naime, bivša reprezentativka Srbije se iz Aranđelovca, gde je u Knjazu Milošu i započela rukometnu karijeru, vratila u Radnički, u kojem je, kako sama ocenjuje, provela tri najuspešnije takmičarske i životne sezone. Osvojila je po tri titule prvaka i Kupa Srbije.

U Radničkom podsećaju da je Katarina bila jedna od prvih violina u ovom timu, kao i da je bila omiljena među saigračicama, a očekuje se da iskustvom, pozitivnom energijom na terenu i van njega donese neophodnu stabilnost i sigurnost mladoj ekipi u debitantskoj sezoni u Super ligi. .

Pored igranja za popularne aranđelovačke “kneginje” i kragujevačke “tigrice”, Katarina Stepanović je bila i članica nemačkog Trira. U Radnički dolazi iz Aranđelovca, ali se sada taj tim zove Bekament BB i kako je rekla, jedva očekuje da istrči na parket Sportske dvorane “Jezero”, ali i da njen klub, iako debitant u elitnom takmičenju, premaši očekivanja.

PROČITAJTE JOŠ: