STRAVIČNA POVREDA! POZLILO I GLEDAOCIMA! Jezivo! Teg od 250 kilograma nesrećnom Rusu SMRSKAO NOGU, a ni to nije sve! Evo šta se posle dogodilo! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mladi takmičar je razočaran. Odlučio je da završi karijeru

Jaroslav Radoškević, ruski dizač tegova, Foto: Twitter, Screenshot

Ruski sportista Jaroslav Radoškevič doživeo je jezivu povredu na Evroazijskom prvenstvu u dizanju tegova Habarovsku.

NOVA TRAGEDIJA NA SPORTSKOM BORILIŠTU Devojka kolabirala i preminula usred trke! (FOTO)

20-godišnji Rus je pokušao da podigne 250 kilograma. Prvi put bio je neuspešan, drugi put takođe, a treći put doživeo je veliki peh. Njegova noga nije izdržala vliki teret i pukla je na tri mesta! Prizor je bio jeziv!

SEKSISTIČKI POTEZ ORGANIZATORA! Neviđen skandal na turniru, pobednica uz osvojeni pehar dobila i VIBRATOR! (FOTO)

Kasnije se pojavila informacija da je Radoškevič doša na takmičenje sa malom povredom zgloba... Baš taj povređeni zglob je popustio pod ogromnim teretom i došlo je do dvostrukog preloma potkolenice i preloma zgloba.

Mladi takmičar je razočaran. Odlučio je da završi karijeru. Naime, minimum šest meseci će morati da pauzira sa treninzima.

NIKIJEVA NESREĆA NIJE NAJGORI TRENUTAK U KARIJERI Lauda ne može sebi da oprosti odgovornost za smrt više od 200 ljudi kojima je lično bio na sahrani! (FOTO + VIDEO)

"Prošao sam rigorozne pripreme i teško da mogu da se vratim ovom sportu nakon takve povrede. Postigao sam mnogo, ali moram prekinuti svoj san, jer je za rehabilitaciju potrebno dosta vremena" poručio je nesrećni Radoškevič.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi