Red Bull Flugtag
Mihai Stetcu
Red Bull Flugtag

Mihai Stetcu

Red Bull Flugtag , Foto: Mihai Stetcu

Drugi srpski Red Bull Flugtag održaće se za 10 dana, 23. juna na Adi Ciganliji, i može se reći da će naša prestonica biti privilegovana - biće domaćin jednom od samo osam globalnih događaja u 2019. godini iz Flugtag serije, verovatno najprepoznatljivijeg i najotkačenijeg događaja sa Red Bull pečatom.

Sve to biće samo novi nastavak priče koja je počela 1992. godine u Beču, gde se prva letelica otisnula sa platforme – od tada, letenje nikada nije prestalo. Red Bull Flugtag podigao je svoju čuvenu platformu u preko 150 gradova širom planete, a prethodni događaj je 2013. godine u Beogradu okupio 37 maštovitih ekipa koji su se ohrabrili da polete i u vodu slete pred čak 150.000 ljudi.

Red Bull Flugtag

Bogdan Kosanović

Red Bull Flugtag , Foto: Bogdan Kosanović
Red Bull Flugtag

Bogdan Kosanović

Red Bull Flugtag , Foto: Bogdan Kosanović

Šta je vaš zadatak? Da se uz ovakvu pozivnicu zabavite na beogradskom moru uz adrenalinski šou najhrabrijih i najmaštovitijih Flugtag ekipa, a atmosferu će vam dodatno podgrejati voditeljski trio, u sastavu Sara Jo, Ajs Nigrutin i Nikola Đuričko. Ajs i Nikola su pre šest godina uz prepoznatljiv humor slali u vodu ćaknutu ovcu, tetreba, zidarevu ljubav, peglu, leteću ribu, Spartance i ćurane, a sada će Saru i vas uvesti u avanturu najluđih letelica među kojima su i jednorog, opanak, tenk i klavir.

Red Bull Flugtag

Predrag Vučković

Red Bull Flugtag , Foto: Predrag Vučković