Odbojkašice Srbije
cev.lu
Odbojkašice Srbije

cev.lu

Odbojkašice Srbije, Foto: cev.lu

Odbojkašice Srbije otputovale su danas u Japan, gde ih očekuje nastup na Svetskom kupu. Na poslednjiem reprezentativnom turniru ove godine neće biti selektora Zorana Terzića i pet odbojkašica iz standardne postave.

Šumaher posle šest godina u svesnom stanju!

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 11.09.2019. 12:42 Lepe vesti iz francuske prestonice. Foto: Tanjug Shizuo Kambayashi Mihael Šumaher podvrgnut je lečenju matičnim ćelijama u bolnici "Žorž Pompidu", u Parizu koja je, zarad bezbednosti nekadašnjeg šampiona Formule 1, pretvorena u pravi bunker.

Samo tri dana posle osvajanja evropskog zlata u Ankari, rano jutros put Japana krenule su tehničari Slađana Mirković i Mila Đorđević, korektor Ana Bjelica, libera Teodora Pušić i Bojana Gočanin, blokeri Mina Popović, Maja Aleksić, Maja Savić i Jovana Kocić, primaci Jelena Blagojević, Bianka Buša, Bojana Milenković, Katarina Lazović i Sara Lozo, a predvodiće ih prvi trener Aleksandar Vladisavljev.

Preminula LEGENDA srpskog streljaštva!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 22:29 Preminula legenda srpskog i jugoslovenskog streljaštva. Branislav Lončar, Foto: streljački savez srbije Dugogodišnji reprezentativac i selektor streljačke reprezentacije Jugoslavije Branislav Lončar, preminuo je posle duge bolesti u 82. godini u Novom Sadu.

Pored aktuelnih evropskih šampionki, na Svetskom kupu igraće i devojke koje su šansu dobile tokom Lige nacija. Srbija će igrati u Hamamacuu, Tojami i Osaki.

PROČITAJTE JOŠ:

Na Svetskom kupu, koji je na programu od 14. do 29. septembra, pored domaćina učesće su uzele Srbija, Rusija, Holandija, Kina, Koreja, Kamerun, Kenija, SAD, Dominikanska Republika, Brazil i Argentina.

BONUS VIDEO:

Maja Ognjenović ekskluzivno otkrila koja joj je najstresnija utakmica u karijeri