Ivana Španović i Vladimir Kumrić
Instagram/ivanaspanovic
Ivana Španović i Vladimir Kumrić

Instagram/ivanaspanovic

Ivana Španović i Vladimir Kumrić, Foto: Instagram/ivanaspanovic

Najbolja atletičarka Srbije Ivana Španović i njen desetogodišnji partner Vladimir stavili su tačku na njihovu ljubav, iako su mnogi mislili da će stati na "ludi kamen", što je i ona u par navrata isticala javno da želi.

Francuzi ubedljivi, a apsolutnu dominaciju pokazali i domaći Slovenci

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 12.09.2019. 23:03 Biće uzbudljiv šampionat. Slovenija - Belorusija, Foto: cev Utakmicama u grupama A i C počelo je Evropsko prvenstvo u odbojci, koje se održava u četiri države. Ubedljive pobede su zabeležile ekipe Francuske nad Rumunijom (25:19, 25:14, 25:16) i Slovenije nad Belorusijom (25:17, 25:14, 25:19) i na taj način su obezbedile prva mesta u svojim grupama posle prvog kola.

Ivana Španović potvrdila je da više nije u vezi sa Vladimirom, sa kojim je godinama živela, te koga je često navodila kao veliku podršku u životu.

Obradović objavio spisak

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 12.09.2019. 17:51 Selektor ženske reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović, objavio je spisak igračica na koje računa na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. Foto: Alo Marko Metlaš Prvi susret rukometašicama Srbije predstoji protiv Švajcarske 25. septembra, od 18 časova u Kraljevu, a četiri dana kasnije odmeriće snage sa reprezentativkama Slovačke.

- Mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove. U svakom slučaju, mi funkcionišemo kao da smo supružnici, a venčanje je stvar formalnosti - govorila je Ivana jednom prilikom.

Tijana Bošković najkorisnija igračica Evropskog prvenstva

AUTOR: Nemanja Lazić DATUM I VREME: 12.09.2019. 11:00 „MVP, MVP", orilo se pod balkonom Skupštine grada, a kako i ne bi kada se na njega popela Tijana Bošković. Tijana Bošković, Foto: Printscreen / https://inside.cev Dvadesetdvogodišnja reprezentativka naše zemlje sa trećeg vezanog velikog takmičenja vraća se sa zlatom oko vrata i peharom za najkorisnijeg igrača u torbi.

- Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko - kazala je ona svojevremeno.

PROČITAJTE JOŠ:

Vest o raskidu potvrdila je za "Hello", ističući da će sa sada već bivšim izabranikom ostati u prijateljskim odnosima. Podsetimo, Ivana će nažalost zbog povrede propustiti Svetsko prvenstvo koje se održava u Dohi.  

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda