Ivana Španović
AP Photo/Matt Dunham
Ivana Španović

AP Photo/Matt Dunham

Ivana Španović, Foto: AP Photo/Matt Dunham

Rođena Zrenjaninka je u Berlinu 1. septembra zaradila povredu mišića zadnje lože zbog koje je morala da odustane od najvećeg sportskog atletskog takmičenja ove godine - Svetskog prvenstva u Dohi.

PROČITAJTE JOŠ:

Ali oporavak teče kako treba, te će Ivana sa pripremama za novu sezonu početi već 15. oktobra.

Između ostalog, ona je u intervjuu za „Sportski žurnal” najavila kraj karijere 2022.

Slovenački biciklista fotografijom svoje noge zapalio ceo region! (FOTO)

AUTOR: Blic Sport-Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 08.10.2019. 18:53 Biciklizam je jako naporan sport. Jani Brajkovič, Foto: Prinscreen Instagram / janibrajk Janez Jani Brajkovič je čuveni slovenački biciklista koji neretko objavljuje fotografiju svojih nogu na društvenim mrežama. To ne bi bilo ništa čudno da one ne deluju kao savršeni primerak za proučavanje mišića na časovima anatomije, gotovo bez grama masti.

- Volela bih da budemo izabrani za domaćine Prvenstva sveta u dvorani 2022. Evropski šampionat 2017. je bio pokazatelj da smo tu ulogu odigrali veoma dobro i da je to takmičenje ostalo svima u lepom sećanju. Razlog zbog kojeg bih želela da do toga dođe je razmišljanje o povlačenju iz atletike. Volela bih da to bude uz pokušaj obaranja dvoranskog rekorda prvenstva sveta pred domaćom publikom u „Areni” - navela je Španovićeva u intervjuu.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo