Marko Podraščanin
printscreen
Marko Podraščanin

printscreen

Marko Podraščanin, Foto: printscreen

Odbojkaši Srbije koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu dočekani su na balkonu Skupštine grada.

Cela Srbija se poklonila šampionima Evrope! Zdušno otpevana srpska himna (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 30.09.2019. 20:39 - 30.09.2019. 21:14 Naši reporteri su na licu mesta gde će vam preneti celoukupni doživljaj! Doček odbojkaša, Foto: Alo.rs/N.L Kraj! "Mislim da smo uradili jednu veliku stvar čim je ovoliko ljudi došlo da bude ovde i da sa nama proslavi evropsku titulu.

Mogli ste da pratite prenos na našem sajtu, a kako je izgledao doček pogledajte u linku iznad!

PROČITAJTE JOŠ:

Ekskluzivno za portal Alo.rs, Marko Podraščanin je sumirao utiske iz Francuske i Belgije ali i sa dočeka: 

"Fenomenalno, zaista sjajno! Mi smo imali sreće, mi malo stariji da tako kažem, mi smo bili ovde 2011. godine, a iskren da budem sve je lepše. Rekao sam mlađim saigračima da uživaju u današnjem danu, uživajte jer je ovo sveto mesto za naše sportiste, naročito zato što predstavljamo zemlju i zato što smo napravili sjajan rezultat i obradovali naš narod i naše porodice. Isto tako se nadam da ćemo sledeće godine biti na ovom mestu!" - rekao je Marko Podraščanin!

Da li je bilo teže osvojiti 2011. godine ili ovaj put?

"Bilo je mnogo teže osvojiti ovaj put, zato što smo imali mnogo mlađu i neiskusniju ekipu u odnosu na 2011. godinu kada smo bili favoriti iz senke. Ovaj put su nas maltene ispratili u žargonu "nećeti ništa uraditi imate jadan tim, bili ste jako loši u Bariju protiv Italije" ako se sećate. Međutim mi smo verovali u rezultat naročiti u četvrtfinalu kada smo imali nerešenu utakmicu protiv Ukrajine i dobili, da možemo da uznemirimo Francuze koji su po mom mišljenju bili glavni favoriti za osvajanje titule i na kraju naravno šlag na tortu bilo finale protiv Slovenije!"

Da li vam je ovo bilo najteže gostovanje u Mersiju?

"Jeste! Zajedno sa ovim stadionom u Poljskoj i Torino prošle godine kada smo izbacili Italiju. Ali isto tako i najdraža pobeda, zato što nam je otvorila put do zlata. Verujte mi da mi je bila jako potrebna ova medalja, pogotovo posle turnira u Bariju! Pogotovo pošto nas očekuje još mnogo teži turnir nego Evropsko prvenstvo. Mi ćemo se kao uvek potruditi i dati sve od sebe!"

BONUS VIDEO

Nikola Peković za Alo o ludoj izjavi selektora Kovača pred polufinale protiv Francuske!