Sportske igre mladih u Novom Pazaru
SIM
Sportske igre mladih u Novom Pazaru

SIM

Sportske igre mladih u Novom Pazaru, Foto: SIM

Na red je došao grad Novi Pazar, u kome se ove igre održavaju od osnivanja, sada peti put za redom. Veliki broj dece je ispunilo tribine Sportsko rekreativnog centra Novi Pazar. Kada je talentovani atletičar sa ovih prostora Elzan Bibić utrčao noseći baklju prijateljstva na teren, usledile su ovacije prisutnih. On je zajedno sa predsednicom SIM Srbije Ivanom Jovanović, direktorom Sportskog saveza Novog Pazara Emirom Mehmedovićem, pomoćnikom gradonačelnika Dejanom Kulundžićem i većnikom za sport Esmirom Muratovićem upalio plamen i Igre za ovaj grad su počele.

- Kako ne biti prezadovoljan kada vidite decu koja obožavaju da se druže sa Viktorom, vide paljenje baklje i onda maksimalno motivisani krenu da se takmiče u sportovima koje vole. Hvala našim partnerima iz Novog Pazara, gospodinu Emiru Mehmedoviću i njegovim saradnicima. Zajedno u ovom gradu pravimo spektakle - deo je izlaganja Ivane Jovanović, predsednice Sportskih igara mladih Srbije.

Sportske igre mladih u Novom Pazaru

SIM

Sportske igre mladih u Novom Pazaru, Foto: SIM

Emir Mehmedović, je poznat kao sportski funkcioner koji stiže svuda u ovom gradu. Omiljen je kod svih sportista.

- Imam zadovoljstvo da kažem da su Sportske igre mladih u našem gradu postale omiljena manifestacija. Novi Pazar je dokazan kao grad sporta i grad mladih.
Igre nastavljaju svoh karavan radosti i prijateljstva. Sutra je na redu veliki fudbalski turnir na stadionu FK Sinđelić u Beogradu, 4. jun je rezervisan za Igre u Prijepolju, dan kasnije na redu je Čačak… Učešće svih zainteresovanih osnovaca, je potpuno besplatno.