Tin Srbić
Tanjug Paul Chiasson
Tin Srbić

Tanjug Paul Chiasson

Foto: Tanjug Paul Chiasson

Sportista iz komšiluka zanimljivog prezimena rođen je 1996. godine, a pažnju javnosti skrenuo je 2017. godine kad je postao prvak sveta u razboju.

Srbić je ove godine osvojio i srebro na Prvenstvu Evrope, a takmičćenje u Parizu prvo mu je od maja kad je doživo povredu.

Pročitajte još:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

First place in Paris, 14.900 ?? #samorad #paris2019

A post shared by Tin Srbić (@tinsrbic) on Sep 15, 2019 at 4:38pm PDT

"Završilo se i takmičenje u Parizu. Bilo mi je jako teško jer su se i kvalifikacije i finale odvijali u svega 24 sata pa su ruke veoma teške, ali dogovor s trenerom je bio da idem na najjaču vežbu bez obzira na sve, i to sam i napravio. Imao sam malu grešku jer nisam uspeo da povežem sva četiri elementa leta, pa je početna ocena bila 6.3, a ne 6.5", rekao je Srbić i dodao: "Sve u svemu, jako sam zadovoljan odrađenim i spreman sam za Svetsko prvenstvo u Portugaliji! Sad napokon mogu i na pravu večeru i na najbolji burger koji sam ikad jeo, što je još jedan od razloga zbog kojih volim da dođem u Pariz".

Svetsko prvenstvo u gimnastici će se održati naredne nedelje u portugalskom Gimaraešu.

Strašan INCIDENT za vreme fudbalskog meča! Navijači flašama gađali HRVATSKOG trenera! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 16.09.2019. 10:17 NIje bilo prijatno biti uz aut liniju. Publika gađala hrvatskog trenera, Foto: Printscreen Twitter / Mohamad.J. Hrvatski trener Branko Ivanković smenjen je sa mesta trenera saudijskog kluba "Al-Ahlyja" nakon što je u subotu na domaćem terenu poražen od "Al-Wehda" sa 2:1.

Bonus video: Đorđević: Odlazim, vreme je!