Delije
Vladimir Markovic
Delije

Vladimir Markovic

Delije, Foto: Vladimir Markovic

Odbojkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su sjajnu utakmicu u okviru prvog meča četvrtfinala kupa Srbije u novobeogradskoj hali "Impuls"

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je na kraju slavila iako je domaćin imao dva seta viška! Crveno-beli su pobedili i sa 3:2 (14:25, 18:25, 25:22, 26:24, 15:12)!

Najuzbudljivije je bilo u četvrtom setu kada je Zvezda imala tri set lopte (24:21), ali su se crno-beli vratili! Ipak su gosti izborili i peti set sa dva vezana poena!

Verenica ga nagovorila na opasnu operaciju zbog koje je umalo izgubio obe ruke, a onda ga ostavila! Mukama nije kraj pošto je dobio batine od dvostruko starijeg čoveka! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: blic-Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 11:59 Lekari su ga upozoravali na štetnost takvih supstanci Kiril Terešin, Foto: Instagram/printscreen Ovaj ruski bodibilder je nedavno šokirao društvene mreže snimcima i fotografijama svojim bicepsima. Kiril Terešin (23) je svoje ruke napunio nedozvoljenom, prejeftinom i opasnom supstancom, a mnogi su smatrali da je u pitanju sintol, ali ovaj Rus je napravio još veću grešku!

Očito da su ponešeni prethodnim setom dobili krila da povedu sa 13:9 i okončaju derbi u svoju korist!

Zvezdu je predvodio Nejić sa 20 poena, a u taboru crno-belih je bio sjajan Nikolić koji je postigao čak 32 poena!

Revanš susret na programu je 3. decembra na Banjici.

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine