Slobodan Kovač
EPA, Claudio Giovannini
Slobodan Kovač

EPA, Claudio Giovannini

Slobodan Kovač, Foto: EPA, Claudio Giovannini

* Slobodan Kovač je novi selektor odbojkaša Srbije

* Nasledio je Nikolu Grbća

* Već danas je odredio spisak igrača za EP

Novi selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač objavio je danas spisak od 19 igrača koji će biti na pripremama za Evropsko prvenstvo.

Kovač je preuzeo nacionalni tim od Nikole Grbića, sa kojim je raskinuta saradnja posle neuspeha u interkontinentalnim kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Legenda menja legendu, Srbija ima NOVOG ODBOJKAŠKOG SELEKTORA!

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 13:48 Želimo mu sreću. Slobodan Kovač, Foto: Odbojkaški savez Srbije Proslavljeni reprezentativac Slobodan Kovač imenovan je za novog selektora Srbije, saopšteno je danas iz Odbojkaškog saveza Srbije (OŠ). On je na toj funkciji zamenio nekadašnjeg saigrača Nikolu Grbića, koji je raskijnuo saradnju sa OŠ nakon neuspeha na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju u Bariju.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi B u Briselu i Antverpenu sa Nemačkom, Slovačkom, Španijom, Belgijom i Austrijom.

Na spisku su tehničari: Nikola Jovović (Ankara), Aleksa Batak (Mladi Radnik) i Vuk Todorović (Vojvodina).

Korektori: Aleksandar Atanasijević (Perudja), Dražen Luburić (Ankara) i Božidar Vučićević (Vojvodina).

Mlada Amerikanka uradila nešto što nikad nije viđeno! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.08.2019. 17:19 Sjajna gimnastičarka pomera granice. Simon Bejls, Foto: AP Photo/Charlie Riedel * Ima 14 zlatnih medalja sa prvenstava sveta * Četiri zlata iz Rija * Dobitnica je Laureus nagrade kao najbolja sportistkinja sveta za 2019. godinu Simon Bajls je šestu godinu zaredom osvojila prvenstvo SAD.

Libera: Neven Majstorović.

Blokeri: Srećko Lisinac (Trentino), Marko Podraščanin (Perudja), Petar Krsmanović (Surgut), Aleksandar Okolić (PAOK) i Stevan Simić (Vojvodina).

PROČITAJTE JOŠ:

Primači: Uroš Kovačević (Trentino), Marko Ivović (Lokomotiva Novosibirsk), Nemanja Petrić (Belgorod), Lazar Ćirović (Padova), Milan Katić (Belhatov) i Miran Kojundžić (Vojvodina).

Srbija će od 12. septembra učestvovati na kontinentalnom šampionatu koje će se igrati u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket