Ivana Španović
oks
Ivana Španović

oks

Ivana Španović, Foto: oks

O uspesima Ivane Španović slušamo skoro svaki dan, ali o njenom privatnom životu baš malo znamo.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo su detalji iz Ivaninovg života koje je malo ko znao.

Ivana je veliki talenat za atletiku nasledila od majke Vesne koja je trenirala nekoliko sportova - atletiku, rukomet, fudbal... ali je zbog jedne tragedije u porodici morala da odustane od sporta i zaposli se kao trgovac.

Ivanin otac Ljubiša radi u administraciji Urgentnog centra u Zrenjaninu, a sportom se bavi samo rekreativno. Španovićka ima i brata koji je tri godine stariji od nje. Zove se Nemanja i po zanimanju je kuvar.

Ivana Španović

AP Photo/Matt Dunham

Ivana Španović, Foto: AP Photo/Matt Dunham

Ona je pre nekoliko dana prekinula dugogodišnju vezu sa Vladimirom, inače fitnes instruktorom. Nakon deset godina i veridbe, kada se činilo da je pitanje trenutka kada će doći do svadbe, iznenada je došlo raskida koji je šokirao čitavu javnost.

Ono što je javnosti takođe zanimljivo jesu Ivanine tetovaže. Ona na telu ima nekoliko tetovaža, a svaka od njih označava neki bitan period u njenom životu.

Jasna Šekarić danas izgleda bolje nego ikada (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.09.2019. 13:03 Ćerka je, krenula maminim stopama, pa je svoju strast prema streljaštvu pokazala u klubu Ušće. Jasna Šekarić, Foto: instagram.com/jasna.sekaric/ Bila je najbolja sportistkinja na ovim prostorima, a uz to i tri puta svetska prvakinja, a četiri puta evropska šampionka u streljaštvu.

Na leđima i ispod grudi ima istetovirane stihove Đorđa Balaševića, takođe, na telu ima tetovažu mape sveta, karte as pik, dana i kralj, kao i auto sa natpisom. Zanimlja je Ivana potpuno.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana