Dušan Savić bodibilder
Printscreen Instagram
Dušan Savić bodibilder

Printscreen Instagram

Dušan Savić bodibilder, Foto: Printscreen Instagram

Savić koji je višestruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benč presu, drugi na Balkanu, treći u Evropi i peti na svetu, ovog puta je u Trsteniku osvojio drugo mesto.

- Pokušao sam spojiti nespojivo, pa sam ovog puta probao da iako sam u bodibilding pripremama za Balkansko prvenstvo da se takmičim i u benč presu - rekao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dυšαɴ Sαvιć (@dusan_savic_official)

Savić ističe da mu je zadovoljstvo takmičiti se u dva različita sporta, te da će tek ući u svoju pravu formu.

- Čak i u takvim okolnostima ja sam uspeo podići duplo od svoje telesne težine. Smatram da trenutno nisam ni blizu svoje prave forme, ali ne očajavam i ne dižem zastave bele nikada, jer je upravo preležana korona i pauza od 3 meseca ne treniranja uradila svoje - rekao je Savić

Saviću će ova godina biti prepuna takmičenja, a neka najbitnija takmičenja za njega su Balkansko prvenstvo u Rumuniji od 11.-13. juna u bodibildingu i Svetsko prvenstvo.

- Ako bih se koncentrisao na dalje takmičarske planove, smatram da će ova godina za mene biti najbolja od svih predhodnih jer su u planu najprestižnija međunarodna takmičenja u bodibildingu gde ću gledati na sebi svojstven način pomeriti lične granice na viši nivo i biti sinonim za nepobedivost u ova dva sporta - završio je on.