Srbija - Argentina
fivb.org
Srbija - Argentina

fivb.org

Srbija - Argentina, Foto: fivb.org

Odbojkašice Srbije savladale su Argentinu 3:1 u četvrtom kolu Svetskog kupa u Japanu po setovima je bilo 25:15, 23:25, 25:23 i 25:23.

Selektor Srbije nije "poleteo" zbog pobede, smesta se okreće Belgijancima

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 09:44 Srbija je savladala Španiju sa 3:1 u setovima. Slobodan Kovač, Foto: cev Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač, posle pobede protiv Španije u trećem kolu Evropskog prvenstva, rekao je da je njegov tim imao tešku utakmicu jer im je rival bio tim koji je igrao bez opterećenja.

U prvom setu nije bilo nikakvih problema za seleciju Srbije. Aktuelne svetske šampionke su silovito krenule, povele 7:0 i to je bila prednost koju nisu mogle da ispuste. Drugi set je bio znatno neizvesniji i ekipe su se uglavnom smenjivale u vođstvu da bi Srbija u jednom trenutku imala tri poena prednost (16:13). Argentinke su se vratile u set serijom 6:1, a pri rezultatu 23:23 osvojile su dva poena i tako izjednačile na 1:1 u setovima.

Odbojkaši osvetili košarkaše, pala velika sportska nacija

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 22:33 Bravo, momci! Srbija - Španija, Foto: cev Odbojkaška reprezentacija Srbije je savladala Španiju u trećoj utakmici na Evropskom prvenstvu sa 3:1. Izabranici selektora Slobodana Kovača su imali veoma težak posao protiv neugodnog protivnika koji je prikazao sjajnu igru.

I treći set je bio neizvestan sa čestim promenama vođstva, a na kraju je Srbija igrala mnogo bolje u završnici. Pri rezultatu 20:20 je Srbija došla do tri vezana poena koja su omogućila da se uđe u mirniju završnicu i stigne do prednosti od 2:1 u setovima. 

Ruskinja pokazala tetovažu i izazvala haos među fanovima

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 16.09.2019. 17:03 - 16.09.2019. 17:08 Darija Klišina, poznata atletičarka iz Rusije, još jednom je demonstrirala zašto spada u najlepše sportistkinje današnjice. Foto: ALO Foto: Marko Metlas Klišina je na Instagramu objavila provokativnu fotografiju sa plaže na kojoj je otkrila tetovažu na provokativnom mestu i izazvala brojne reakcije.

Argentina je vodila 19:13 u četvrtom setu, ali je Srbija uspela da preokrene i stigne do druge pobede na Svetskom kupu. Ana Bjelica je bila najefikasnija sa 29 poena, dok je Bianka Buša ostvarila sedam. Kod Argentine je Danijela Simian imala 16, a Paula Nizetič 13.

PROČITAJTE JOŠ:

Naredni duel Srbija igra u četvrtak ujutru takođe od 4 časa, a rival je Holandija.

BONUS VIDEO:

Srpske odbojkašice na aerodromu!