Andrea Doviciozo
Epa NOUSHAD THEKKAIL
Andrea Doviciozo

Epa NOUSHAD THEKKAIL

Andrea Doviciozo, Foto: Epa NOUSHAD THEKKAIL

* Vozač Dukatija Andrea Doviciozo trijumfovao je na neverovatnoj Velikoj nagradi Austrije 

* Velika nagrada Austrije je 11. trka ovogodišnjeg Moto GP šampionata

* Zahvaljujući drugoj pobedi ove godine, prvoj još od otvaranja sezone u Kataru, a 23. u karijeri, Doviciozo je smanjio zaostatak u odnosu na Markesa u generalnom plasmanu na 58 bodova

Srpski odbojkaši savladali Kamerun, Tokio SVE BLIŽI

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 19:45 Bravo, momci! Odbojkaši, Foto: EPA/Annamaria Loconsole Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je danas Kamerun sa 3:0 u setovima (25:22, 25:19, 25:13) i ostvarila drugu pobedu u Bariju, na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju sledeće godine. AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 10.08.2019.

Na sjajnoj trci MotoGP serije na Šilberg pobedu je odneo Andrea Doviciozo ispred Marka Markesa i Fabija Kvartarara.

Sjajan start trke u Austriji, Mark Markes je pod pritiskom pogrešio što se ne viđa često i umalo izbacio i sebe i Dovicioza u već u prvom krugu.

Fabio Kvartararo je to iskoristio na najbolji način i preuzeo vodeću poziciju, a za to vreme popularni "Doktor" Valentino Rosi dolazi do petog mesta i borbe sa Markesom za 4. poziciju.

Pol Espargaro i Kal Kračlou su tokom drugog kruga imali odvojeni incident, izleteli sa staze i veoma rano završili trku.

Dok se Markes mučio da obiđe Džeka Milera, Valentino Rosi se dodatno približio i pametno čekao svoju šansu čak i kada je Miler izgubio bitku sa aktuelnim šampionom na Hondi.

PROČITAJTE JOŠ:

Andrea Doviciozo preuzima prvu poziciju, neki će reći i očekivano, a Kvartararo je veoma brzo izgubio bitku i od Markesa, pa smo ponovo imali onaj epski duel dva velika rivala Andree Dovicioza i Marka Markesa.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića