KOŠKANJE SE NE PRAŠTA! Diskvalifikovani zbog guranja!

Martin i Rov su se gurali i koškali u završnici 17. etape.

Tur de Frans
Tur de Frans, Foto: AP Photo/Thibault Camus

* Tur de Frans je najpopularnija biciklistička trka na svetu

* Prva trka održana je 1903. godine

* Prvi pobednik bio je Moris Garen

Međunarodna biciklistička unija saopštila je da su dvojica biciklista izbačeni sa Tur d'Fransa zbog sukoba tokom 17. etape. Organizatori trke izbacili su iz takmičenja vozača ekipe Ineos Luka Rova i Tonija Martina iz Jumbo - Visme.

ANDRIJA PRLAINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Politika zemalja bivše Jugoslavije nudi samo nacionalizam!

To je veliki udarac za obe ekipe čiji vozači Gerajnt Tomas i Stiven Krujsvejk zauzimaju drugo, odnosno treće mesto u generalnom plasmanu i potrebna im je velika pomoć timskih kolega uoči tri teške etape u Alpima.

OSTAĆETE ZABEKNUTI! MA NI TARANTINO NE BI SMISLIO OVO! Dopingovao se otrovom za pacove da bi stigao prvi kroz cilj! Najbizarnija trka prepuna događaja od koje će vam vilica pasti na pod! Ovako nešto se nikada više neće ponoviti! (FOTO)

Martin i Rov su se gurali i koškali u završnici 17. etape. Rov je rekao da je to bila borba za poziciju i dodao da se rukovao sa Martinom na kraju. Slično mišljenje imao je i Martin. "To je bila normalna borba, ništa ludo", naveo je Martin.

1212 PROČITAJTE JOŠ:

 

Ekipa Ineos kritikovala je odluku organizatora i navela da je kazna "neverovatno oštra". Ekipa Jumbo - Visma žalila se na diskvalifikaciju vozača.

BONUS VIDEO:

Atmosfera na Tašu! Meč Srbija - Hrvatska!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi