Rukometašice Srbije
rss.org.rs
Rukometašice Srbije

rss.org.rs

Rukometašice Srbije, Foto: rss.org.rs

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović, pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Japanu, rekao je da je njegov tim svestan izazova i značaja takmičenja znači. Svetsko prvenstvo održaće se od 30. novembra do 15. decembra u japanskom gradu Kumamoto, a Srbija će igrati u grupi sa Angolom, Norveškom i Slovenijom.

Sudar i vatra, rezultat Velike nagrade Brazila ostao u drugom planu (VIDEO)

AUTOR: Sportske.net/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.11.2019. 22:59 Nije bilo prijatno za gledanje. peh na Formuli 1, Foto: Twitter/F1 Vozač Red Bula Maks Ferštapen pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Brazila u šampionatu Formule jedan. Ferštapen je trku završio za sat, 33 minuta i 14,678 sekundi, te tako došao do osme pobede u karijeri.

"Devojke su svesne situacije, svesne su šta znači ovo Svetsko prvenstvo. Iz utakmice u utakmicu mora da se da sve od sebe. Naša grupa je dosta nezgodna, a ona sa kojom ukrštamo još nezgodnija. Ovo nam je treće veliko takmičenje na kome smo zajedno. Devojke su upoznate sa taktičkim zamislima na koje izuzetno odgovaraju. Na Svetskom prvenstvu je rukomet malo drugačiji od onoga što možemo imati u Evropi. Moramo se snalaziti, ali morače i drugi. Nemamo mnogo treninga", rekao je Obradović na konferenciji za medije u SC "Kovilovo".

Brutalna tuča u bazenu između igrača Partizana i Mornara, sukob nastavljen i u hodnicima! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 08:35 Sudija je morao da isključi šestoricu igrača! Partizan - Mornar, Foto: printscreen Vaterpolisti Partizana i Mornara odigrali su nerešenu 12:12, u okviru osmog kola regionalne lige u vaterpolu, a ovaj meč će ostati upamćen po tuči!

Levi bek Jovana Stojiljkovic izjavila je da je spremna za dane u Aziji.

"Svesni smo svega što nas čeka. Biće jako naporan period. Spremni smo da damo svoj maksimum i ostvarimo dobar rezultat. Najteži protivnik u grupi je Norveška, na svakom takmićenju igraju vrhunski", rekla je Stojiljković.

Šampionka koja se odrekla karijere da bi sa našim legendarnim odbojkašem "dobila" četri najveća trofeja! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 16.11.2019. 07:15 Pravi sportski par! Sara i Vanja Grbić, Foto: Instagram/printscreen Vanja i Sara Grbić su zajedno u ljubavi već 18. godina, a mnogi nisu upoznati sa činjenicom da je Sara bila uspešna sportistkinja koja se odrekla karijere zbog braka sa odbojkašem.

Pivotmen nacionalnog tima Slađana Pop Lazić istakla je da je ispred igračica jedan težak i naporan period.

"Nov sistem takmicenja, to je još jedna teška okolnost, ali ne samo za nas. Za sve je tako. Tu smo, spremni smo, imamo želju. Norveška je najteži rival, ali niko nije naivan u grupi, ni Angola, ni Slovenija.

Korina zaista krije pravu istinu o njegovom zdravstvenom stanju: "Shvatite nas, moramo tako!"

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 13:37 Kao grom iz vedra neba su se pojavile optužbe da Korina krije tajnu! Mihaeil I Korina Šumaher, Foto: (AP Photo/Daniel Maurer, File) Legendarni Mihael Šumaher je pre pet godina doživeo nezgodu na skijanju tokom odmora sa sinom u francuskim Alpima.

Njihova saigračica Jelena Lavko smatra da su devojke spremne za Švetski šampionat.

"Dosta nas je igralo velika takmičenja. Znamo se dugo, dugo smo zajedno. Već treće prvenstvo radimo sa selektorom Obradovićem, znamo šta očekuje od nas. Potrebno je da budemo maksimalno koncentrisane na nas i na našu igru", rekla je Lavko.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Rukometašice pre odlaska na SP, putuju na turnir u Seul, gde će od 22. do 25. novembra igrati sa selekcijama domaćina, Rusije i Mađarske, gde će ujedno odraditi taktički deo i aklimatizaciju.

BONUS VIDEO:

Karasi upozorio nakon remija sa Ukrajincima: Moramo bolje u baražu Lige nacija