"Izvinite, vaterpolisti, što smo neuki! Nemojte biti kao mi" Čuveni hrvatski novinar nije mogao da izdrži: "DA, SRAMOTA ME JE! Moron je udario te momke..."

Ovakve reči moramo ceniti

Neven Cvijanović
Neven Cvijanović, Foto: Youtube/Sport Klub

Poznati hrvatski novinar Neven Cvijanović, koji živi i radi u Engleskoj i komentariše utakmice Premijer lige, reagovao je nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde.

ŽUČ I BES ALEKSANDRA VUČIĆA ZBOG VATERPOLISTA "Ovo se nikad ne bi desilo u Beogradu!" Uputio Hrvatima OŠTRU I JASNU PORUKU

On je na sajtu Sportkluba napisao komentar u kojem je između ostalog napisao da ga je sramota i zamolio zvezdaše da ne budu kao Splićani.

"Moram nešto o ovome reći, pa kud puklo da puklo, kome se sviđalo ili ne sviđalo. Pre svega, jako me je sramota. Verovatno vam je poznat taj osećaj, kao da sam ja bio taj moron koji je udario te momke na splitskoj rivi, kao da je moja ruka poterala tog jadnog mladića u more", napisao je Cvijanović.

Srpski vaterpolisti napadnuti u Splitu
Srpski vaterpolisti napadnuti u Splitu, Foto: Printscreen:Youtube

Kako je naveo, možda bi otišao predaleko ako bi rekao da država sponzoriše ovakve činove, ali smatra da "sasvim sigurno malo toga radi da do njih ne dođe".

"Ponovo se ništa neće dogoditi, ponovo niko neće uhvatiti krivce ili ako ih se i uhvati dobiće godinu dana uslovno ili kaznu rada za opšte dobro. Sami ste, gospodo političari, ovo zakuvali. Svi vaši sitnopolitički govori i prozivanja vraćaju nam se kao bumerang", rekao je Cvijanović.

"Na kraju, dragi sportisti, vaterpolisti Crvene zvezde, ako vam to nešto znači, ja vam se izvinjavam. Oprostite na našem negostoprimstvu, oprostite na našoj neukosti i uskogrudnosti. Molim vas, nemojte se vi prema nama poneti ovako kao što smo mi prema vama", zaključio je Cvijanović.

Povezane vesti

 • Korisnik: Сараџогла
  10/02/2019 - 14:19
  Ма,бре,мене србина из Србије срамота!У сред усташког гнезда носили звездине дресове?КУРЧЕЊЕ!А то у преводу значи СРБИЈАНИТИЗАМ А ЛЕКА МУ НЕМА! У селу ми моме београдском има десет избеглих особа који се декларишу као хрвати што пише и на интернету ,,национални састав мештана,,!Нису били љубитељи мађара Фрање Туђмана и ете их на списку за острел?Куда ће,шта ће и бегај у Србију а земљу прадедова.Нико их од оне ,,олује,, овде није ни мрко погледао..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi