"S BOLESNICIMA JE TEŠKO!" Čović žestoko opleo po Kolindi zbog vaterpolista! NIJE NAM SE IZVINILA

"Pa da li smo krivi sto smo živi?"

vaterpolisti Crvene zvezde
vaterpolisti Crvene zvezde, Foto: Alo

Nebojša Čović, predsednik SD Crvena zvezda, na konferenciji za novinare osudio je napad splitskih huligana na vaterpoliste Zvezde.

"Sport je često bio vesnik ne samo dobrih stvari. Čašica idiota moze da sruši sve sto se s mukom gradi godinama. Nikada se ništa slično nije dogodilo u Srbiji. Ima novinara u hrvatskoj koji su napravili časnu analizu. Jedno je sukob navijača, a drugo napad na sportistu. Momci nisu dali nijedan povod. Ovo je organizovan napad. Huligani su bili opremljeni i to je pokušaj linča. Da ne bi hrvatsko pravosuđe pravilo egzibicije. Split je pistao grad slučaja, upravljaju navijačke grupe, Torcida... Na rivi su bila trojica starijih koji su megafonom pričali sta treba raditi Srbima i Srbiji. Šta, da li treba ćutimo? Iako sam suguran da idiota ima na svim stranama, ovako se nešto nikada neće desiti u Srbiji. Pa da su ušli u trenerkama, da li je to greh u EU? Gde je kraj, ako je gradonačelnik Splita ranije rekao da Srbi treba da znaju gde im je mesto. Šta da očekujemo kada sinoć na utakmici Torcida daje podršku ovom idiotima. Idiota ima mnogo više. Šta da kažemo za njihovog poslanika, interesantnog prezimena Pauk? Napravljeni su propusti u obezbeđenju igrača. Hrvatski i svi političari u regionu treba da se pitaju gde ovo vodi, revizija istorije... Ne mislim da je problem da se neko u Beogradu šeta u trenerci Dinama, Cibone...", rekao je Nebojša Čović i nastavio:

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu
Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu, Foto: Youtube, screenshot

ZAVRNUO NOGAVICU I POKAZAO UŽASNE RASEKOTINE Ovo su hrvatski huligani uradili Alesandru Kralju! SRAMOTA (FOTO)

"Ali ne treba da bude problem da se šta i u trenerci Zvezde tamo. Oni imaju halucinaciju oko Zvezde. Šta bi se desilo Kralju da se ovaj s nožem nije sapleo i samo ga zakačio po nozi. Sada je na delu zamena teza, ovo je teško krivično delo, pokusaj linča. Izjava predsednice Hrvatske ne sadrži izvinjenje. Ne treba ostati gluv i nem ako krenu neke konstrukcije. Pa da li smo krivi sto smo živi? Pratićemo situaciju, a momci da se okrenu sportu sada. Znam da će sada biti raznih priča, a sa bolesnicima je teško", zaključio je Čović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi