Doček za odbojkaše
Alo.rs/M.Dr.
Doček odbojkaša

Alo.rs

Doček odbojkaša, Foto: Alo.rs/N.L

PROČITAJTE JOŠ:

Kraj!

"Mislim da smo uradili jednu veliku stvar čim je ovoliko ljudi došlo da bude ovde i da sa nama proslavi evropsku titulu. Trudićemo se da budemo još bolji", rekao je selektor Slobodan Kovač. 

20:30 - Mikrofon je uzeo Atanasijević i započeo "Umrem li"... 

PROČITAJTE JOŠ:

20:25 - Atmosferu do usijanja je doveo Nikola Rokvić sa pesmom "Tamo daleko"

20:22 - Kapiten Nemanja Petrić je imao završnu reč: "Biti ovde pred vama je velika čast i san svih nas otkako smo počeli da se bavimo sportom. Ovo je naš poklon vama", pokazao je Petrić pehar!

"Sa ovim momcima sve je moguće, očekujte nas ponovo ovde", dodao je Petrić

20:20 - Atanasijević se obratio okupljenima: "Hvala saigračima što su od prvog dana verovali u ovo".! Pa potom i MVP Uroš Kovačević:"Biću kraći nego Bato! Hvala vam na neizmernoj podrši, hvala Srbijo"!

20:16 - Dečji hor intonira himnu "Bože pravde".

20:05 - Počelo je predstavljanje naših šampiona! Okolić, Kovačević , Petrić , Krsmanović, Ivović, Jovović , Atanasijević , Luburić, Majstorović, Podraščanin, Lisinac, Ćirović, Peković, Todorović; Selektor: Slobodan Kovač

Odbojkaši Srbije

ALO!/M.Dreković

Odbojkaši Srbije, Foto: ALO!/M.Dreković

20:00 - Uskoro će šampioni da izađu na balkon!

Doček za odbojkaše

Alo.rs/M.Dr.

Doček za odbojkaše, Foto: Alo.rs/M.Dr.

19:50 - Svi su zauzeli svoja mesta, Nikola Rokvić zabavlja navijače!

19:30 - Narod se okupio iz svih delova Srbije, za sada nema prevelike gužve!

Doček odbojkaša

Alo.rs

Doček odbojkaša, Foto: Alo.rs/N.L

Srbija je šampion Evrope u odbojci, tako je naša zemlja uspela da objedini trofeje u muškoj i ženskoj konkurenciji. Naši odbojkaši su nas još jednom obradovali i to pravo niotkud, u finalu je savladana selekcija Slovenije rezultatom 3:1 u setovima, a prethodno je dobijen domaćin turnira Francuska.

Zlatnu medalju osvojili su: Vuk Todorović, Lazar Ćirović, Aleksandar Okolić, Dražen Luburić, Petar Krsmanović, Marko Ivović, Nikola Peković, Neven Majstorović, Marko Podraščanin, Nikola Jovović, Srećko Lisinac, Aleksandar Atanasijević, Uroš Kovačević i Nemanja Petrić, predvođeni selektorom Slobodanom Kovačom.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle fanatastičnog dočeka na aerodromu, odbojkaši su se uputili u Predsedništvo Srbije na Andrićevom vencu gde je predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio prijem.

Vučić: Vi ste se borili kao lavovi, bilo je fantastično to gledati! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 30.09.2019. 15:04 - 30.09.2019. 15:56 Svečani doček za zlatne odbojkaše biće organizovan večeras od 20 časova. Odbojkaši na prijemu kod Aleksandra Vučića, Foto: Alo.rs Printscreen Nakon fanatastičnog dočeka na aerodromu, odbojkaši su se uputili u Predsedništvo Srbije na Andrićevom vencu gde je predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio prijem.

BONUS VIDEO 

Doček odbojkaša Srbije na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu