Droga
Printscreen
Droga

Printscreen

Foto: Printscreen

Osim bilderke, koja je 2015. bila mis bikini Jagodine, uhapšena su još dvojica naših državljana.

"Skoro tona kanabisa, koja bi na crnom tržištu dostigla vrednost od devet miliona evra, otkrivena je prošle nedelje na graničnom prelazu iz Bugarske u Rumuniju. Kombi, za čijim je volanom bio Srbin M. S. (32), granična policija zaustavila je zbog rutinske kontrole. Međutim, tokom pregleda u delu za skladištenje robe pronađene su bele vreće u kojima je upakovana u providnu foliju bila supstanca sa mirisom kafe. Nakon otvaranja jednog džaka utvrđeno je da je reč o kanabisu", navode izvori rumunskih medija.

Pročitajte još:

Prema izvorima iz tamošnje policije, istovremeno, zajedno sa kombijem koji je ušao u Rumuniju, na granici se pojavio i BMW registrovan u Staroj Pazovi. U njemu su bili Srbin M. D. i Olivera Ugoči. 

Troje Srba privedeno je sudiji, a tužilaštvo je tražilo da im se odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje da su učestvovali u organizovanom međunarodnom švercu droge. Rumunski mediji za sada nisu naveli da li im tužilaštvo na teret stavlja da su kanabis švercovali sami ili su deo veće kriminalne grupe.

Uhapšena Olivera Ugoči takmiči se u kategoriji bikini fitnes. Javnosti je postala poznata nakon što je gostovala u TV emisijama i govorila o bodi-bildingu, ali i borbi sa tumorom.

Bonus video: Nikola Kalinić i Fenerbahče dočekani zvižducima!