Munja
AP Julian Staehle
Munja

AP Julian Staehle

Foto: AP Julian Staehle

Tomas Stenli (33) poginuo je na 400 metara od cilja trke na stazi Flet rok u parku Elk siti u subotu popodne, rekla je danas direktorka trke Kerolin Robinson.

Pročitajte još:

To je bio vruć i sunčan dan, a zatim je naglo stigla oluja.

Robinson je rekla da pošto je Stenlija pogodila munja, neki od trkača i lekar su pokušali da mu pokrenu rad srca i disanje. Gledaoci na cilju su uskočili u svoja vozila i krenuli ka ostalim trkačima da bih zaštitili od oluje.

"Er Srbija" divnim gestom iznenadila šampione Evrope, ovo nisu očekivali! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 30.09.2019. 13:33 Srbija je u finalu šampionata Evrope savladala Sloveniju rezultatom 3:1. Iznenađenje za odbojkaše, Foto: Air Serbia Evropski šampioni odbojkaši Srbije stigli su danas u Beograd letom iz Pariza. Na aerodromu su ih sačekali članovi porodica, navijači, ljudi iz Odbojkaškog saveza, novinari, predstavnici glavnog spozora Poštanske štedionice.

Organizatori trke su saopštili da je Stenli uključen u konačne rezultate, jer, iako nije prešao ciljnu liniju, prešao je bezmalo punu distancu. Rezultati pokazuju da je stigao 11. među 104 takmičara. Stenli je kao dugoprugaš trčao i na stazama od 100 kilometara.

Bonus video: Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa obojili Beograd u crveno-belo