Sudar dva Ferarija u Brazilu
youtube screenshot
Sudar dva Ferarija u Brazilu

youtube screenshot

Sudar dva Ferarija u Brazilu, Foto: youtube screenshot

Direktor Ferarija Matija Binoto razgovaraće sa vozačima Sebastijanom Fetelom i Šarlom Leklerom u sedištu ekipe u Italiji o njihovom sudaru tokom trke Formule 1. Fetel i Lekler su se tokom VN Brazila borili za četvrto mesto, u 66. krugu su se sudarili, oba bolida su pretrpela velika oštećenja zbog čega su završili trku bez plasmana.

Sudar i vatra, rezultat Velike nagrade Brazila ostao u drugom planu (VIDEO)

AUTOR: Sportske.net/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.11.2019. 22:59 Nije bilo prijatno za gledanje. peh na Formuli 1, Foto: Twitter/F1 Vozač Red Bula Maks Ferštapen pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Brazila u šampionatu Formule jedan. Ferštapen je trku završio za sat, 33 minuta i 14,678 sekundi, te tako došao do osme pobede u karijeri.

Binoto je juče rekao da slobodna vožnja ne znači praviti glupe poteze, posebno medu timskim kolegama, između dva Ferarija. Posle trke vozači su okrivili jedan drugog putem radija, a zatim su redari istražili incident i prosudili da nijedan od njih nije pretežno kriv i da niko neće biti kažnjen.

Zamenjene gume dok kažeš piksla! Oboren svetski rekord u Formuli 1! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 18.11.2019. 17:27 - 18.11.2019. 17:52 Poslednja trka sezone vozi se 1. decembra u Abu Dabiju. Maks Ferštapen, Foto: AP Amanda Perobelli Vozač Red Bula Maks Ferštapen pobedio je na Velikoj nagradi Brazila koja je vožena u nedelju, a da do nje dođe mnogo su mu pomogli mehaničari koji su oborili svetski rekord kada je došao na zamenu guma.

"Čuo sam se sa obojicom vozaća, ali sastaću se sa njima i razgovaraćemo o onome što se dogodilo. Biće vremena da ekipa analizira video i podatke. Nije stvar u novčanom kažnjavanju ili okrivljavanju, već da se prepoznaju postupci i greške". Bilo da si vozač ili inženjer ili šta god da radiš, prepoznavanje grešaka je važno, pošto samo tako možete postati bolji", naveo je Binoto.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Binoto nije želeo da prosudjuje ko je kriv, već je rekao da je to bio "mali sudar sa velikim posledicama" i naveo da "se takve stvari više nikada ne smeju ponoviti".

BONUS VIDEO:

Karasi upozorio nakon remija sa Ukrajincima: Moramo bolje u baražu Lige nacija