Odbojkaši Srbije
Foto: Promo/Odbojkaški savez Srbije

Posle uvodnog poraza od Turske, Orlovi su savladali Tunis, a sada je pao Egipat, pa se prešlo u pozitivan saldo, iako je i dalje veliki put pred njima.

Za razliku od susreta sa Tunišanima, srpska selekcija je odigrala jedan slabiji set koji je možda i zabrinuo sportske poklonike u Srbiji, ali onda je dodat gas.

Od 21:19, naši su povezali četiri poena koja su im donela izjednačenje na 1:1, a onda je put bio prilično lak do pobede, jer je nivo koji je "plava četa" pokazala nedostižan bio za protivnika.

Već sledeće jutro (06.00 časova) gledaćemo reprezentaciju Srbije u, na papiru, nešto lakšem izazovu protiv Finske, a onda ide dan pauze koji će dobro doći za ključna tri okršaja.

Prvo Japanci, a onda Sjedinjene Američke Države i Slovenija.

Samo dve najbolje ekipe prolaze na Olimpijske igre iz ove grupe, šanse su još uvek solidne, ali kao što je navedeno, tek slede koraci koji su neminovni.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading