Uroš Bregar saopštio spisak rukometašica za start kvalifikacija za EP
RSS


Srbija kvalifikacije otvara 11. oktobra utakmicom protiv Bugarske u Zrenjaninu, dok će četiri dana kasnije gostovati u Ankari protiv Turske. U grupi je još i Crna Gora, a dve prvoplasirane selekcije će direktno na EP, dok će četiri najbolje trećeplasirane selekcije iz osam grupa u baraž.

Na spisku selektora Bregara su: Golmani: Marija Čolić, Jovana Vasiljković, Marija Simić, Moli Kubina. Leva krila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Tamara Kocić. Pivoti: Edita Nuković, Jovana Milojević, Katarina Bojičić. Desna krila: Nataša Lovrić, Dunja Radević. Bekovi: Dunja Tabak, Teodora Majkić, Tamara Mandić, Emilija Lazić, Jovana Jovović, Aleksandara Vukajlović, Marija Laništanin, Anđela Janjušević.

Uroš Bregar saopštio spisak rukometašica za start kvalifikacija za EP

EPA-EFE/Kai Foersterling

 

 

Selektor Bregar je rekao da je svestan da za njegove izabranice kreće novi ciklus koji će istovremeno biti i uigravanje za Svetsko prvenstvo koje je na programu od 30. novembra do 17. decembra ove godine.

- Očekuje nas novi krug kvalifikacija. Radujem se da ćemo početi pripreme od sedmog oktobra i tako imati dva dana više za pripreme. Reprezentacija će biti dosta promenjena u odnosu na prethodni period. Pred nama su dve utakmice kvalifikacija protiv Bugarske u Zrenjaninu i Turske u Ankari. Veliki izazov će biti utakmica u Turskoj, ali se svakako nadam  pobedama - započeo je slovenački stručnjak izjavu za sajt Rukometnog saveza Srbije.

- Zbog velikih problema na poziciji golmana, Graovac je prestala da igra, a Risović i Đurašinović su povređene, odlučili smo da pozovemo Mariju Čolić da nam pomogne u predstojećim utakmicama. Daćemo sve od sebe da se što bolje pripremimo. U Zrenjaninu smo uvek imali odlične uslove za rad, prelepu atmosferu na utakmicama i nadam se da će tako biti i ovog puta - zaključio je Bregar.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading