Odbojkašice Srbije
Foto: AP/AP Photo/Virginia Mayo

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i tako je sebi prilično zakomplikovala put u Pariz.

Naše odbojkašice bile su perfektne do sada, imale četiri poraza, ali još jednom se pokazalo koliko nam Dominikanska Republika ne leži. Iako su naše devojke bile velii favorit u ovom duelu, Dominikanke su na kraju slavile 3:1 (25:23, 18:25, 25:23, 25:17).

Samo u drugom setu su naše odbojkašice "ličile na sebe" iz prethodnih duela, ali to nije bilo dovoljno da se prevaziđe loš dan, pa je stanje u grupi "A" sada vrlo neizvesno, posebno jer Srbiju čekaju dve najteže utakmice na kvalifikacionom turniru i verovatno će biti potrebne i nad Holandijom i nad Kinom.

Srbija i Dominikanska Republika sada imaju skor 4-1, dok po 3-1 imaju Holandija i Kina, koje se sastaju nešto kasnije danas. To znači da će uoči odlučujućih duela jedna od ovih reprezentacija imati 3-2, dok vredi napomenuti i da će sa njima takođe igrati i Dominikanke - i samo dve najbolje reprezentacije idu u Pariz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading