Nika Dalderop
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Holanđanke, prvakinje Starog kontinenta 1995, ponovo su u evropskom vrhu. Na poslednjih pet šampionata imaju dva srebra i polufinale, u kojem su i na tekućem, gde su protivnice dobile sinoć posle meča Srbija - Češka.

Nika Dalderop

EPA/CLAUDIO GIOVANNINI

 

Zvanje prve zvezde narandžaste ekipe, bar prema dosad osvojenim poenima na EP 2023, pripada Niki Dalderop.

Đovani Gvideti

CEV

 

Primač servisa Vakifbanka, dakle klupska izabranica selektora naše reprezentacija Đovanija Gvidetija, dosad je na prvenstvu koje ulazi u finiš upisala 79 poena. Ispred Seleste Plak (70), Marit Jasper (53)...

 

 

Otela dečka rukometašici

Dalderop je u vezi s devet godina starijim holandskim rukometašem Bobijem Šagenom. Otela ga je zemljakinji Tesi Vester, takođe rukometašici.

- Rano je da Bobi klekne na kolena - rekla je Nika nedavno, odgovarajući na pitanje kad će je zaprositi igrač nemačkog Lemga.

Atraktivna 24-godišnjakinja iz Amsterdama ne pleni samo na terenu. Proletos, primera radi, na svečanosti u Istanbulu tako je blistala da je u jednom komentaru pisalo:

„Viktorijin anđeo ili odbojkašica?“

 

 

Nikin stas ne ostavlja ravnodušnim ni njene pratioce na društvenim mrežama.

 

 

- Nije baš svaki dan, ali dobijam ponude za brak. Šalju mi i fotografije, a ima i čudnih zahteva, poput onog da mi vide stopala - rekla je devojka visoka 193 centimetra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading