Admiral Bet
Foto: Promo/Promo

U skladu sa razvojem same igre i željama svojih igrača, AdmiralBet je za sve ljubitelje ove igre spremila platformu za igranje online pokera. Na sajtu AdmiralBet.rs su tokom celog danas dostupni keš stolovi sa različitim rasponom minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep, kao i turniri, od kojih će mnogobrojni biti freeroll turniri, za koje se ne plaća ulaz, a mogu doneti sjajne keš nagrade i ulaz na jače buy-in turnire.

Nekoliko dnevnih turnira je na programu svakog dana, a najvernije igrače očekuju i druge pogodnosti, kao što su do 50% rakebacka, privatni stolovi, idealni za igru sa prijateljima, kao i besplatan ulaz na turnire sa velikim nagradnim fondom i VIP korisnička podrška.

Svi igrači sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs mogu da uživaju u igranju online pokera protiv pravih protivnika, sa kojima mogu komunicirati putem grupnog četa, dok ih uz to očekuju i zanimljivi avatari, koje mogu izabrati za svoju profilnu sliku. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored toga, svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Takođe, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ne oklevajte, već izaberite svog avatara i zauzmite mesto za nekim od stolova, oprobajte se sa najboljim igračima na brojnim svakodnevnim turnirima i dokažite da ova igra za vas nema tajne, čak ni kada se igra online!

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading