Igor Milanović
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

On je upoznao svoju buduću suprugu Natašu 1986. godine odmah nakon svog čuvenog gola Špancima u finalu Svetskog prvenstva, a 2003. godine su se venčali. 

Ipak 2010. je porodicu pogodila vest o tome da Nataša ima rak, a kada je 2012. godine ona preminula Igor je ostao sam i morao je da brine o dve ćerke. Tu se rodila njegova velika ljubav sa budućom suprugom Ivanom, a o tome kako se to desilo otvoreno je govorio. 

- Ivana je tada dolazila i pomagala nam. Ona je bila prijateljica moje pokojne supruge. Imala je osećaj da nam pomogne, jer je bila vrlo čest gost u našem stanu. Mlađa ćerka se više seća Ivane, nego majke - istakao je Igor Milanović za "K1". 

To što je prvo počeo da se zabavlja, a kasnije se oženio sa prijateljicom svoje pokojne supruge izazvalo je mnogo komentara, ali kao pravi šampion na to se Milanović nije osvrtao nijednog momenta. 

- Te stvari me nikada nisu zanimale. Bilo je i normalno da dođe do tog nekog zbližavanja, jer je dve godine, svaki dan dolazila i pomagala nam. Tačno znam i trenutak, kada sam počeo da je gledam, kao ženu, a ne kao prijatelja. Deca je obožavaju, imaju predivan odnos. Sad sam ja višak tamo, posebno jer sam bio u inostranstvu, ali se trudim i ja da im ne kvarim tu neku žensku harmoniju i atmosferu - završio je svoju priču Milanović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading