Selektor Srbije
Foto: Alo/Vladimir Marković

Borba protiv Italije bila je žestoka i maltene se sve vreme igralo gol za gol, pa je nekako bilo i najpravednije da na kraju odluče penali, ali selektor Stevanović priznaje da se radovao takvom epilogu.

- Imamo fantastičnog golmana Branislava Mitrovića koji je posebno dobar kod peteraca. Kad smo stigli do te faze, da penali moraju da odluče putnika u polufinalu, bili smo sigurni da dobijamo Italijane. Poveli smo 2:0, Italija se vratila i okrenula na 3:2 i posle toga se igralo gol za gol. Možda su oni bili za nijansu bolji u nekim delovima meča, pogotov jer smo mi malo pali u trećoj deonici, ali na kraju mogu samo da čestitam mojim momcima na borbenosti i disciplinovanosti. Nadam se da ovo nije bila naša poslednja reč na šampionatu - rekao je selektor Stevanović.

OTPISANI MOMCI NAPRAVILI ČUDO Da li znate koliko vaterpolo reprezentacija Srbije nije igrala polufinale SP?

Starhinja Rašović bio je jasan.

- Pre svega želim da čestitam Italijanima na korektnoj borbi i odličnoj utakmici u kojoj smo svi uživali. Onda moram da pohvalim sve saigrače, jer smo odigrali izvanredno, kao tim i ponosan sam zbog toga kako smo delovali sve vreme. Bilo je kriza u igri, ali nijednom nismo psihički pali, niti posumnjali u pobedu. Kad smo stigli do 11:11 znao sam da će odlučiti penal i bilo mi je drago. Bez obzira što sam u toku utakmice promašio jedan peterac, verovao sam u sebe kad je krenula penal serija. Hvala Bogu sve se završilo na najbolji mogući način - rekao je Rašović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading