Odbojkašice Srbije
Foto: Promo/OSS


Odbojkašice Srbije pobedile su danas selekciju Nemačke sa 3:1 (25:17, 23:25, 25:16 i 30:28) u drugom meču treće sedmice Lige nacija.

- Lako smo dobili prvi set i nakon toga previše opušteno ušli u drugi set. Dali smo im priliku da iskoriste naše greške. U narednim setovima uspeli smo da izdržimo njihove promene u sastavu. Tijana Bošković i Ana Uzelac su u prelomnim momentima donele ekipi bitne poene. Očekuju nas mečevi sa Dominikanom i Bugarskom. Dominikanska republika može da odigra ili jako dobro ili jako loše. Mogu da budu jako opasni, mi moramo da pobedimo u oba meča. Skoro sve je u našim rukama - istakao je Gvideti.

Tijana Bošković

OSS

 

 

Korektor Srbije Tijana Bošković dodaje da je utakmica bila izuzetno teška.

- Reprezentacija Nemačke iz utakmice u utakmicu igra sve bolje ali mi smo hteli pobedu. Sada smo bliže našem cilju, a to je finalni turnir u Teksasu. Ostaje nam da se odmorimo i pripremimo za novu utakmicu koja je na programu za manje od 24 sata. Dominikanska Republika uvek igra isto, konstantne su. Znamo šta da očekujemo od njih - izjavila je Tijana Bošković.

Primač servisa nacionalne selekcije Aleksandara Uzelac istakla je da su se u timu trudili da igraju na što višem nivou tokom cele utakmice.

- Mislim da smo pružile maksimalan otpor i čestitala bih mojim devojkama. Ostaje nam borba za finalni turnir i sigurna sam da ćemo uspeti da odemo tamo. Neverovatan je osećaj igrati sa legendama svetske odbojke u timu. Uživala sam tokom svake sekunde na terenu - zaključila je mlada odbojkašica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading