Rajan Malet
Foto: AP/AP Photo/Nick Wass, File

Prema prvim informacijama iz SAD, on se utopio nakon što su ga struje odvukle od obale, a zatim nije uspeo da se vrati na kopno!

Spasioci su izvukli iz vode njegovo beživotno telo, a pokušaji reanimacije nisu dali rezultata. Obližnja bolnica mogla je samo da konstatuje smrt poznatog sportiste koji se prvo vodio kao turista, dok nije otkriven njegov identitet. Tragedija se desila u mestu Destin na Floridi, a o slučaju se oglasila i kancelarija šerifa u okrugu Okalosa.

Informacije sa lica mesta govore da se Rajan "nasukao" na peščani sprud, gde se i udavio pre nego što je spasilački tim uspeo da stigne do njega. Pored Rajana Maleta probleme sa strujama u blizini obale na Floridi imali su i brojni drugi kupači, ali američki mediji za sada nisu otkrili da li je on jedina žrtva. Meteorološka agencija je nakon velike tragedije izdala saopštenje o strujama koje bi mogle da odnesu još života.

Rajan Malet je tokom šest sezona bio kvoterbek u NFL-u, nakon što je sa koledža Arkanzas izabran kao 74. pik 2011. godine. Uzeli su ga Nju Ingland Petriotsi, a zatim je igrao za Hjuston Teksanse i Baltimor Rejvense.

Tokom šest sezona u NFL ligi uglavnom je bio drugi izbor na mestu kvoterbeka u svojim timovima, a tokom 2015. godine imao je najbolju sezonu u karijeri. Igračke dane obeležio mu je i incident kada je, u septembru 2019. godine, priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Poslednje tri godine radio je kao trener američkog fudbala u srednjoj školi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading