Kajla Simons
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Gori more, tope se planine... Kao u pesmi, oko nje kreću „nepogode“ kad se pojavi na plaži. A pojaviće se...

Kajla Simons, najseksepilnija odbojkašica sveta, mada se njene igre pamte samo u školskoj i univerzitetskoj konkurenciji, vraća se na teren. Bolje reći na pesak, gde će pokazati zavodljivo telo s akcentom, naravno, na bujne grudi.

Na plaži Hermosa u Kaliforniji odražava se turnir u bič voleju, a 27-godišnja zvezda društvenih mreža - na vreme je shvatila da se od lopte neće leba najesti - rado je prihvatila poziv da učestvuje na ovom revijalnom događaju.

Lepotica s Floride, koja je nedavno probila milionče u pratiocima na Instagramu, biće u timu sa Markom Maroldom i profesionalnim igračima odbojke na pesku, braćom Džoom i Gejdžom Vorslijem.

Igra i Ejveri, zvezda bič voleja

Na turniru će učestvovati i Ejveri Popinga, profesionalna zvezda bič voleja. Ova Teksašanka, čiji su roditelji bivši igrači dvoranske odbojke, a sestra joj igra na univerzitetu, takođe voli da se slika u bikiniju i da objavljuje fotke na Instagramu.

Na turniru učestvuje 16 ekipa, sastavljenih od po četiri sadašnjih i penzionisanih odbojkaša. Ko će biti najbolji, videćemo, ako je uopšte i bitno, a ko će biti pobednik za kamere, to se već zna.

Možda objektivi uhvate i to kako Kajlina blizina sagoreva more i topi planine...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading