Admiralbet
Foto: Promo/AdmiralBet

Kao odskočnu dasku za uspešan početak priprema, kladionica AdmiralBet je spremila sjajan Bonus dobrodošlice za sve novoregistrovane igrače.

Naime, sve igrače koji se registruju na sajtu AdmiralBet.rs odmah po registraciji očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita. Bonus dobrodošlice se dodeljuje i ukoliko se registracija izvrši putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, koje možete preuzeti ovde, dok registraciju možete kompletirati na ovom linku u svega par koraka.

Naravno, to nije sve, jer u sklopu paketa dobrodošlice svim igračima prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. Dopuna naloga se od skoro može izvršiti i putem AltaPay, Payspot i A Vaučer platnih institucija, potpuno besplatne, bez ikakve provizije, pa tako igrači mogu brzo i jednostavno da depozituju na nekoliko stotina lokacija širom Srbije.

Pored navedenog paketa dobrodošlice, u AdmiralBetu uvek postoji veliki broj aktivnih sportskoh i slot promocija, koje svim registrovanim igračima mogu doneti vredne nagrade. Primer jedne takve promocije je Igra nedelje, u kojoj se svake nedelje prezentuje jedna slot igra za koju se dodeljuje 50 besplatnih spinova na kraju nedelje.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold'em online pokeru protiv pravih igrača. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ljubitelje sportskog klađenja očekuje i 700% bonusa na odigrani broj parova, kao i predefinisani Bonus tiketi, dok je Kiša freebeta gotovo pa uvek prisutna u Aviator četu. Sve ostale aktuelne promocije možete pogledati ovde, dok se kompletna sportska ponuda nalazi na ovom linku.

Registrujte se na AdmiralBet.rs, preuzmite bonus dobrodošlice i uskočite u uzbudljivi svet onlajn klađenja! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading