PRIČAO JE O SVOJOJ DEVOJČICI... Ćerka Dragana Kobiljskog nekoliko dana pred smrt dobila mnogo važan poziv
SPD Radnički

Jedna od sedam preminulih devojčica u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", Ema K., krenula je očevim stopama i uvrštena u nacionalni tim.

To je otkrio rumunski portal digi24.ro, pozivajući se na jednog člana porodice Kobiljski, a njegove reči teraju suze na oči.

- Nekoliko dana pre tragedije Dragan je dobio vesti da je njegova ćerka krenula njegovim stopama u sportu. Njegovoj sreći nije bilo kraja. Pričao je o svojoj devojčici, koliko smo razumeli, ušla je u juniorski odbojkaški tim i on je bio presrećan zbog njenog uspeha, jer je krenula njegovim putem - preneli su Rumuni reči jednog člana porodice Kobiljski.

EMOTIVNA PORUKA HRVATSKOG TRENERA Pobedu posvećujem ćerki mog prijatelja, ubijenoj u Beogradu

Ema K. bila je član beogradskog Radničkog sa Crvenog krsta, koji se od svoje igračice oprostio dirljivom porukom.

"Napustila nas je Ema K, zajedno sa svojim drugarima iz škole, koji su 3. maja 2023. nastradali u OŠ ‘Vladislav Ribnikar’. Ema je bila požrtvovana, uvek nasmejana i odlična saigračica. Igrala je poziciju primača u kojoj se odlično snalazila i doprinosila svom timu. Njen klub izjavljuje duboko saučešće Eminoj porodici, kao i porodicama i prijateljima ostalih preminulih. Počivaj u miru, Ema“, poručili su iz Radničkog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading