UŽASNE FOTOGRAFIJE POTRESLE SRBIJU Ivana Vuleta poslala važnu poruku: Muka mi je od bespomoći, dosta je (FOTO)
Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Srpska atletičarka Ivana Vuleta zgrožena je prizorom koji od jutros šokira stanovnike Srbije na društvenim mrežama. Užasne fotografije koje je podelilo udruženje za zaštitu životinja prikazuju kobilu koju je vlasnik u Vlasotincu mučio i prebijao čekićem, pre nego što joj je ukazana veterinarska pomoć.

Jedna od najuspešnijih srpskih sportistkinja podelila je na svom Instagram profilu komentar na ovu temu, a u njemu istakla da joj je muka zbog svega što se desilo.

- Muka mi je od ovakvih vesti, muka mi je od vremena u kojem živimo, muka mi je na šta smo se kao čovečanstvo srozali, muka mi je od okretanja glave, tihe patnje, bespomoći, tolerisanja umobolnih dela. Dosta je! - napisala je Ivana Vuleta u svojoj objavi.

Kako su javili mediji, čovek je kobilu udarao čekićem, a zatim je nastavio da je tuče i motkom nakon što ju je upregao u kola.

- Srećom su slučaj odmah prijavili očevici i nadležne institucije i udruženja su odmah reagovali. Na poziv Udruženja Zavod Pit, koje je odmah otišlo na mesto zločina, izašla je i naša ekipa. Konja je inspekcija predala Udruženju i konja smo prevezli do prihvatilišta Zoo Planeta - navodi se u objavi organizacije "ZooPlanetNiš".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading