STRAŠNE SCENE Reprezentativac Srbije poslao dvojicu igrača u bolnicu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Klub iz glavnog grada Nemačke uspeo je da se plasira u polufinale, nakon što je pobedio Šafhauzen rezultatom 30:24, nadoknadivši minus iz prvog meča.

Susret je bio veoma zanimljiv i dinamičan, prštalo je na obe strane. Utakmicu su obeležile dve teške povrede rukomeša Kadettena. Obojica su završila u bolnici posle susreta sa golmanom Berlina Dejanom Milosavljevom, srpskim reprezentativcem.

Popularni Banda prvo je u nekontrolisanom padu posle sudara sa svojih 135 kilograma pao na Lukasa Herburgera. Intervenisali su lekari oba tima, a Nemac je morao u bolnicu na preglede. 

DETALJI POKUŠAJA UBISTVA Žena prerezala vrat srpskom rukometašu

Nedugo zatim, Dejan Milosavljev nogom je srušio Zorana Markovića, Švajcarca hrvatskih korena, koji je iz kontranapada uskočio duboko u "šest metara", tzv. golmanski prostor. Nesrećni Marković nezgodno je pao i ostao nepomično da leži.

Mnogi su pomislili na ono najgore, uleteli su lekari i uspeli da vrate u život Zorana Markovića. U tim trenucima bilo je jezivo gledati dešavanja na rukometnom tarafleksu. Dejan Milosavljev se poneo viteški, nastojeći da pomogne nesrećnom kolegi kojeg je nehotice povredio. 

Sudije su odmah isključile Dejana Milosavljeva, koji je prihvatio odluku. Zanimljivo, i sam Milosavljev se prilikom te intervencije povredio, jer mu je stradalo stopalo.

Intervenciju Dejana Milosavljeva i pravi nokaut nogom možete videti u sledećem videu: 

Dobre vesti su da su obojica rukometaša posle detaljnih pregleda u bolnici dobili nalaze da su dobro. Zajedno sa ostatkom ekipe vratili su se u Švajcarsku. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading