PORODICA Slavna odbojkašica proslavlja praznik Hristovog vaskrsenja: PRVI USKRS S HELENOM
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

U vreme najvećeg hrišćanskog praznika porodica je na okupu i, kako običaji nalažu, slavi se uz ofarbana jaja i bogatu trpezu.

 

 

Bivša odbojkaška reprezentativka Milena Rašić (32), koja se pre sedam meseci ostvarila u najvažnijoj ulozi - majke, sa suprugom Petrom Panićem i ćerkicom Helenom ovaj prvi Vaskrs u proširenom sastavu provešće daleko od domovine.

 

 

- Trenutno smo u Dohi i uživamo, a najbitnije je da smo zajedno ma gde god to bilo. Mada nismo u Srbiji, potrudićemo se da sve bude onako kako treba. Beba je naravno glavna, tako da nemam baš mnogo vremena za sebe. Ponekad počnem da gledam seriju ili film, ali zaspim u rekordnom roku - s osmehom za Alo! poručuje proslavljena sportistkinja.

PORODICA Slavna odbojkašica proslavlja praznik Hristovog vaskrsenja: PRVI USKRS S HELENOM

Alo!/Masanori Jošida

 

Čekamo olimpijsko zlato

Milenine drugarice iz reprezentacije čeka naporan period - kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, pa borba za Olimpijske igre...
- Godinama je jako težak ritam, putovanja posebno, ali su devojke pokazale da ih ni to ne ometa na putu ka cilju. I ove godine ih očekujem u svetskom vrhu, pa da svi zajedno navijamo za njih u Parizu 2024. u pohodu na jedino zlato koje nedostaje - naglašava vlasnica 16 medalja s reprezentacijom Srbije.

Najmlađi član porodice ima predispozicije da se bavi sportom, s obzirom na to da joj je majka odbojkašica, a otac rukometaš.

- Znam koliko sport donosi lepih stvari, tako da bih najviše volela da pronađe sport za sebe. Naravno, kad bude došlo vreme, sama će odlučiti o tome.

 

 

Pošto i sama kaže da joj je sport doneo mnoge blagodeti, ne razmišlja mnogo o tome da se vrati na teren.

Kapa dole Maji

Mnoge je obradovala vest da se bivši kapiten Maja Ognjenović vraća u reprezentaciju.
- Devojka kojoj se divim! Kapa dole kako uspeva da izdrži teške i zahtevne sezone u klubu, a onda i obaveze s reprezentacijom. Ne sumnjam da ćemo još jednom gledati onu Maju na koju smo navikli. Isto tako ne sumnjam da će joj Đovani (selektor Gvideti) dati dovoljno slobodnog vremena tokom leta da bude spremna za izazove koji nas čekaju - kaže Milena.

- Totalno sam posvećena Heleni, ali priznajem da mi ponekad dođe misao kako bi bilo lepo da odigram još neku sezonu. Međutim, telo me vrlo brzo razuveri. Videćemo šta donosi budućnost, volela bih da ostanem u sportu, da li na terenu ili sa strane... Videćemo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading