FRKA U VEČITOM DERBIJU "To što radi je nešto najodvranije što sam video"
Foto: Printscreen/Printscreen

Pored sjajne igre Zvezde duel večitih obeležio je i trener Nikola Matijašević, koji je načinio incident tokom meča.

Upravo o tome je govorio i Bojan Janić, trener Partizana posle meča, koji je prvo čestitao odbojkašima Zvezde na pobedi.

- Pre svega, čestitke Zvezdi na fenomenalnoj partiji. Mislim da pružaju najbolje utakmice od početka sezone, a pogotovo je to danas bio slučaj. Ovo je bila najvažnija utakmica do sada, a mi smo pretrpeli i treći poraz od Zvezde. Definitivno imamo neki psihološki problem, pogotovo što smo na ovakav način izgubili kod kuće. Pokušaćemo da ga rešimo, jer će potencijalno sezona iz snova za nas biti gotova. Svakako da smo mi već uradili nešto lepo, ali ako izgubimo u subotu nikome neće biti svejedno.

Nastavio je u istom ritmu.

- Što se tiče incidenta, nimalo mi nije žao, ali sam trebao da reagujem ranije. Tog čoveka neću nazvati kolegom i samo zato što je stariji, neću pominjati to šta sam mu sve izgovorio, a i šta su mu rekli drugi. Mislim da je to što on radi nešto najodvratnije što sam video u mojoj karijeri, koja sa juniorskim stažom traje sveukupno 30 godina. Nikada nisam video trenera koji tako provocira protivničke igrače. Sudije tu jednostavno ne mogu ništa, jer on to radi na veoma perfidan način. Baš užas, ne znam šta više da kažem. Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj u sledećoj utakmici, inače može biti svašta. Baš je jadno, da jadnije ne može biti, to što taj čovek radi - zaključio je Janić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading