GVIDETI OKUPIO TIM Selektor poslao moćnu poruku na treningu ženske odbojkaške reprezentacije
Foto: EPA/EFE/ADAM WARZAWA

Na treningu je prisustvovalo 28 odbojkašica iz klubova koji igraju u Superligi Srbije, koje su bile podeljene u dve grupe. Kondicioni trener ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Vladimir Banković obavio je testiranje svih kandidatkinja. 

Trening u Obrenovcu su posmatrali i pojedini treneri ekipa iz Superlige Srbije. Selektor Srbije se zahvalio klubovima iz Superlige Srbije što su mu dali mogućnost da vidi nove igračice. 

VRAĆA SE Najavljena je ogromna odbojkaška bomba, kakva vest za reprezentaciju Srbije

- Nemam nikakva očekivanja, samo želim da posmatram i da razumem na kojem je nivou ova generacija i koliko ima njih koje mogu da pomognu prvom timu. Naravno, znam sve srpske igračice koje nastupaju u inostranstvu, ali ne znam dobro one koji igraju ovde. Mislim da je važno da smo pronašli ovo vreme, da ih vidim i da steknem jasnu ideju o svim igračicama koje ću pozvati predstojećeg leta. Ovde sam zbog toga, želim da neke od njih ubacim u prvi tim - izjavio je Gvideti.  

Gvideti je krajem prošle godine preuzeo reprezentaciju Srbije, pošto je Danijele Santareli prihvatio da bude selektor odbojkašica Turske. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading