NISAM ZNAO... Legendarni rukometaš optužen za pedofiliju, njegova odbrana je jeziva
Foto: Printscreen/Printscreen

Legendarni rukometaš koji je sa Francuskom bio prvak sveta 1995. i 2001. godine, do januara ove godine bio je predsednik tamošnje rukometne lige, a na teret mu se stavlja iskorišćavanje maloletnika i snimanje dečije pornografije!

Sada je javnost imala priliku da čuje i njegovu stranu priče.

- Sve je počelo sa koronavirusom. Izabrao sam seks, a mogao sam potonuti u nasilje, alkohol ili drogu! Ali nisam. Radio sam stvari koje za mene nisu uobičajene. Heteroseksualac sam, ali prepustio sam se homoseksualnim iskustvima. Da sam pedofil, otišao bih na TikTok, gde su mladi i gde dolaze pedofili, kako mi je objasnio policajac iz poroka. A ne na Snepčet, gde je sve puno odraslih - rekao je Martini u razgovoru za "Lekip".

Priča je jeziva...

- Mene je to dete kontaktiralo na Snepčetu pred kraj tog razdoblja. Nisam ga tražio. Kad sam saznao da osoba nije ono što sam mislio i da je ta mlada osoba zapravo 13-godišnji klinac, bio sam zaprepašten. Bilo me je sramota. Policija je pretresla stan u kom sam živeo sa suprugom i ćerkom, te su odneli računar. Mnogo me je sramota zbog svega - poručio je Martini.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading